Celebrity News

Marko i Marija Bulat otkrivaju za Story: Stravična BOL zbog gubitka bebe

Tuga Marka i Marije Bulat zbog gubitka bebe, postala je još veća zbog nadolazećih problema koji su pretili da ih slome i razdvoje

Marko i Marija Bulat otkrivaju za Story: Stravična BOL zbog gubitka bebe

Iza muzičara Marka Bulata i njegove izabranice Marije vrlo je težak period. Supruga folk muzičara pre svadbenog veselja, koje je zaljubljeni par za prijatelje i rodbinu orgaizovao 2015. godine, izgubila je bebu, a na sve to par meseci kasnije bila je privedena zbog droge. Kako bi se sklonili od cele situacije, a po Marijinom izlasku na slobodu supružnici su otputovali u Grčku, gde su pokušali da pronađu mir i odluče kako će i šta dalje raditi. Bez osmeha koji je karakterističan za ovu porodicu, sa tugom u glasu po povatku sa letovanja pokušali su da se distanciraju, pa je ona tako najveći deo vremena provodila sa ćerkicom Sofijom iz prvog braka, dok je Marko završavao master rad. Skladni bračni partneri tada su pristali da o svemu otvoreno govore za Story gde su demantovali brojne natpise i ispričali svoju istinu.

Pročitajte: Marko i Marija Bulat pokazali svoju decu, posle svih drama konačno srećni! (foto)

Istina je jedna, a laži mnogo


Na pitanje da li je istina da su po Marijinom hapšenju išli u Drajzerovu na test na psihoaktivne supstance, odgovorili su.
- Priča počinje godinu i po dana pre nego što smo se nas dvoje venčali. Marija je bila u vezi sa  momkom koji nije mogao da prihvati da ona više ne želi da bude sa njim i platio je 30.000 evra da paparaci moju devojku danonoćno prate ispred njene kuće i o njoj objavljuju neistine. Tada su nastale brojne spletke, pa čak i na njenom poslu - počeo je razgovor tada Marko, a njegova izabranica nastavila.
-Taj čovek nije mogao da prihvati da ne želim da budem sa njim. Toliko je bio uporan u nameri da prekine moju vezu sa Markom da nas je zapravo čak zbližio. Ko zna da li bismo se i venčali da on nije toliko insistirao da nas razdvoji, a nas je muka spojila. Bivši dečko mi je oduzeo sve telefone i dva meseca nisam bila u kontaktu ni sa kim iz moje okoline. I to nije bio kraj, u jednom trenutku me je kidnapovao i zatvorio na 48 sati. Na ludu sreću, moja ćerka je ta dva dana bila je kod moje majke. On je tada Marku u moje ime poslao poruku da želi da se nađemo u kafiću preko puta moje zgrade. Kada je došao morala sam da kažem ono što mi je bviši naredio - da više neću da bude sa njim, i da ću se udati i roditi decu čoveku koji me je prisiljivao da to kažem. I na kraju sam morala da mu poručim da me više ne zove. Kada smo izašli iz kafića bivšeg sam pitala: "Da li si zadovoljan?", rekao  je da nije jer je video da me Marko voli - ispričala je Marija, a Marko je na to dodao da nije tu situaciju hteo da prihvati, već da se borio i na kraju uspeo iz tog problema voljenu da iščupa.

Pročitajte: Marija i Marko Bulat u uživaju u Turskoj: Fotka sa PENA PARTIJA ODUŠEVILA SVE! (foto)

Petar Đorđević

 

O hapšenju i kokainu

O tome da li je zaista bila privedena i konzumirala kokain par je kroz kiseli osmeh otkrio da su i to sve nebuloze.

- Nije uhapšena i ne postoji proces. U suprotnom ne bi mogla da napusti zemlju i ode u Grčku na letovanje. Cela priča je nebulozna. Svako može da ubaci bilo šta u sanduče ako zgrada nema ključ, kao što naša nema. Ovo je jedini slučaj gde je navodno diler doveo do konzumenta. Ti si uhvaćen sa drogom pa te guraju da namestiš dilera, a ovde je bilo obrnuto. Treća stvar, ne postoji nikakav snimak privođenja, jer kada neko pada u akciji onda ide kamera da snimi, u suprotnom nema dokaza za sud. Ništa nije snimljeno. Ta priča nema veze sa mozgom. U istim novinama prvo je izašalo da je uzela samo za sebe, a kasnije i za mene. Ja sam čist, a verujte i ona - istakao je tih godina Bulat, dok je istovremeo i njegova izabranica pokušala u medijima da se opravda 
- Uskoro ću uraditi analize, kako bih između ostalog imala i dokaz na sudu. Ali nepravda je učinjena i ja više i ne znam kome da bilo šta dokazujem. Sreća je da imam dobar odnos sa bivšim suprugom, da mi potpuno veruje, kao i sa mojom majkom koja mi je u ovim teškim trenucima bila velika podrška. Marko i ja znamo šta je istina i to je dovoljno, a vreme će pokazati da smo u pravu. O meni se svašta pisalo, bila sam i na naslovnim stranama novina za koje nisam znala ni da postoje. Ipak, nije mi jasno zbog čega se to dešavalo jer ja jednostavno nisam javna ličnost, a to sa kim sam bila u prošlosti ne treba nikoga da interesuje. Marku sam sve objasnila i ništa od njega ne krijem - rekla je ona.

Pročitajte: Marko Bulat prvi put posle smrti BRATA progovorio o TEŠKIM TRENUCIMA

Petar Đorđević

 

Tuga Marka i Marije Bulat zbog trajne posledice uzrokovane batinama

Bivši Marijin dečko, koji je zaslužan za sve njihove probleme, po priči supružnika bio je nasilnik zbog kojeg je svojevremeno ona završila i u bolnici.
- To se dešavalo još dok je Marija radila u policiji,  svom nadređenom je otkrila šta se dešava, a on joj je rekao da ga pozove ako fizički nasrne. Jedan dan mi je stigla poruka da je u dnevnoj bolnici gde prima terpaiju gvožđa, a zapravo je tamo bila jer je bivši udario i zbog toga joj je naprslo rebro. Imala je zdravstvene probleme sa protokom kiseonika ka mozgu i kada bi uzela kokain - pala bi mrtva - ispričao je pevač, a njegova izabranica se nadovezala i sa još par važnih detalja pojasnila situaciju iz prošlosti.

- Smanjen mi je dotok kiseonika do mozga i dešava mi se da mi u toku dana bar dva puta bude loše. Čula sam da bi mi pomoglo ulje od kanabisa, pa sam pokušala da ga nabavim, pa pretpostavljam i da je to moje raspitivanje možda dovelo do ovakve situacije. I pre toga imala sam zdravstvene probleme. Naime, pre samog venčanja imala sam hiruršku intervenciju. Izgubila sam bebu zbog određenih komplikacija. Kada su utvrdili da se to desilo otišla sam kod lekara na intervenciju. Nakon tek završene operacije sa šavovima sam otišla na svadbu. Tu su bili svi naši prijatelji, ja sam se smejala, ali mi je bilo teško. Drago mi je da mi je Marko i tada a i sada podrška u svakom smislu - zaključila je.
 

 

Komentari (0)

Loading