Celebrity News

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE! Ovo je mala Darija koju je Ljiljana Jakšić Salveta dobila u 52. godini: Rodila sam iz JEDNOG razloga

Ćerka Ljiljane Jakšić unela je posebnu sreću u život glumice, koja ne prepušta nijedan važan trenutak svoje naslednice, već se bori za nju i izvodi je na pravi put.

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE! Ovo je mala Darija koju je Ljiljana Jakšić Salveta dobila u 52. godini: Rodila sam iz JEDNOG razloga

Glumica Ljiljana Jakšić, koju publika najviše pamti po ulozi Salvete u emisiji "Kursadžije" , rodila je ćerku Dariju u 52. godini života. Ona se nosi sa svim životnim nedaćima, naročito tokom pandemije korona virusa, kako bi ćerki obezbedila sve što joj je potrebno.

Ćerka Ljiljane Jakšić došla je u njen život u šestoj deceniji, a od prvog dana postala je zvezda i centar glumičinog života. Darija je prošle godine pošla u prvi razred osnovne škole, što je ponosna mama dočekala sa velikim uzbuđenjem i tada otkrila kako je to izgledalo.

Pročitajte: One su DOBILE DECU posle 40. godine i misle samo pozitivno o tome

Luka Šarac

 

‒ Darijin polazak u školu bio je najveća radost u porodici. Danima je bila zasuta poklonima, birala je šta će da obuče, šta da ponese u rancu... Meni je ostalo samo da se dobro organizujem kako ne bismo zakasnile na prvi čas. (smeh) Čim smo ušle u školsko dvorište krenule su suze radosnice. Srećom, nisam bila jedina uplakana mama ‒ rekla je Ljiljana za "Hello" .

Darija je potpuno promenila Ljiljanin život, oplemenivši ga, što je glumica svojevremeno ispričala za "Story" .

- Od njenog dolaska imam samo radost, ništa crno, čak ni sivo u svom životu. Šta god da se događa sa mnom ili oko mene, uvek je tu jedna lampica koja sija, negde ispod srca, tamo gde sam nekada nosila ćerku. Iz nje zrače ogromna radost, ljubav, snaga, energija, ali i smirenost, pa imam osećaj kako mogu sve da uradim. I kad padam od umora i kad sam na kraju živaca toliko da bih pukla i kad sam realno zabrinuta zbog nečega, mene ta svetlost opušta, razbistri mi misli i izmami osmeh - objasnila je ona svojevremeno.

Takođe, Ljiljana je uputila podršku ženama koje žele da zasnuju porodicu, te ih je podržala na tom putu, govoreći iz ugla sopstvenog iskustva sa vantelesnom oplodnjom. Ona je rodila ćerkicu Dariju posle mnogo pokušaja i trudnoći koje nisu opstajale, ali nikada nije odustala.

Pročitajte: Ljiljana Jakšić - Meni je 5000 dinara kao pet miliona

Luka Šarac

 

- Bitka za potomstvo najvažnija je u životu žene, naravno, ako to ona želi, a kao i uvek, u toj borbi pobeđuje mudrost. Pronađite lekara kome verujete i posle svih pregleda vaše je samo da ga slušate, beskrajno verujete, nadate se i, najvažnije, da se radujete onome što dolazi. Ako niste uspeli, znači da još nije vreme. Opustite se, prepustite se, radujte se i doći će, a s njim najveća radost i sreća života. To je moje iskustvo, a odlučujete vi - zaključuje Ljiljana.

Komentari (1)

Loading
Mira

20:52 23.11.2021

Divno! Najljepse je biti mama!Zauvijek razlog za srecu!