Celebrity News

SMRT je sve uništila: Pogledajte kako je izgledalo venčanje Sanje Ilića i prelepe Tanje kojoj je bilo ZABRANJENO da mu dođe na sahranu

Venčanje Sanje Ilića i Tatjane Karajanov bilo je poput bajke.

SMRT je sve uništila: Pogledajte kako je izgledalo venčanje Sanje Ilića i prelepe Tanje kojoj je bilo ZABRANJENO da mu dođe na sahranu

Muzičar Sanja Ilić preminuo je 7. marta ove godine u 70. godini života, u Zemunskoj bolnici, od posledica korona virusa. Iza sebe ostavio je neutešnu porodicu. Frontmen grupe "Balkanika" u životu je imao dve žene sa kojima je bio u braku. Njegova prva supruga, Zlata Petković umrla je 2011. godine, od posledica moždanog udara, a nakon što je Sanja bilo punih pet godina udovac, svoju sreću pronašao je pokraj Tatjane Karajanov, sa kojom je stupio u brak 2016. godine. Homeopatkinja mu je vratila osmeh na lice posle mnogo godina bola, a upoznali su se na promociji knjige zajedničkog prijatelja.

Venčanje Sanje Ilića i Tanje bilo je organizovano za stotinjak gostiju u jednom beogradskom restoranu, a sve je bilo prilično spontano - od upoznavanja do samog stupanja u brak.

Pročitajte: Tatjana Karajanov ekskluzivno za "Story" - Bilo je mnogo neprijatelja Sanjinog i mog braka

Privatna Arhiva

 

- Upoznao sam je na promociji jedne knjige i čuo njen predivan glas. Mislim da je to bilo presudno. Od tada je u mom životu sve bilo drugačije. Nisam se nadao da ću nakon gubitka Zlate ikada više pronaći srodnu dušu, ali život me je iznenadio. Tatjana je iz Novog Sada, ali sada, naravno, živi sa mnom u Beogradu. Bavi se i muzikoterapijom, peva i komponuje, i sa duetom "Hilia" drži koncerte meditativne muzike. Njen glas će se uskoro čuti u dopunjenom izdanju "Team Songa" za "Air Srbiju" - rekao je tada muzičar, prenose domaći mediji.

Pročitajte: Supruga Sanje Ilića nije se pojavila na sahrani, ovo bi mogao biti razlog za to

Privatna Arhiva

 

Bračni par se venčao u Sabornoj crkvi, a Tanji je bilo važno da stupi u brak pred Bogom, što je bilo, kako je tada govorila, veličanstveno.

- Bilo mi jako važno da se venčamo u crkvi, i zaista je bilo veličanstveno. Posle venčanja otišli smo na Kalemegdan, gde smo napravili fotografije za porodični album, a potom na splav mog kuma Dejana, koji je preuzeo na sebe najveći posao oko organizacije venčanja. Svoja zaduženja imao je i moj sin koji je, bez obzira na to što ovog meseca otvara televiziju i ima mnogo posla, nama organizovao i živu muziku i didžeja, tako da smo zahvaljujući njemu imali fantastičnu atmosferu - pričao poznati muzičar za "Hello" .

Sanja Ilić sahranjen je 12. marta u Aleji zaslužnih građana, a na opšte iznenađenje, Tanja nije prisustvovala sahrani. Naime, kako je otkrila, to je bila želja Ilićeve porodice, koju je ona ispoštovala, a između ostalog otkrila je da su se 2020. godine razveli. Spekulisalo se da joj je bilo zabranjeno da dođe na sahranu, što je sin Sanje Ilića, Andej tada demantovao.

- Oni su bili razvedeni, a sahrana je bila u najužem krugu porodice. Bilo nas je četvoro na sahrani. Nije joj bilo zabranjeno, nego ona nije u porodici. Što bi ona bila u krugu od četvoro ljudi kad nije niko i ništa, nema potrebe. Nema tu šta da se kaže, bivša žena -  ispričao je Andrej, prenose domaći mediji.

Pročitajte: Otišao je veliki Sanja Ilić, a poslednji intervju ostaće upamćen po rečima o njoj

Privatna Arhiva

 

Tada se Tanja oglasila na svom "Instagram" profilu povodom medijskih navoda i rasvetlila istinu, koja je mnoge zanimala.

- Molim vas, dozvolite da duša ovog velikog čoveka počiva u miru. Zaslužio je odmor nakon toliko divnih dela, koja je uradio za svoju zemlju. Istina je da smo se razveli u novembru 2020. Odredjene okolnosti su tako zahtevale. Poštovala sam njegovu volju da to ostane u tajnosti ali eto...Nije istina da sam se iselila iz porodičnog doma godinu dana ranije, nego nakon razvoda. Ipak, bili smo ostali u dobrim odnosima, što mi sada mnogo znači. Celom svojom dušom sam želela da dodjem na sahranu i komemoraciju ali sam odlučila da ispoštujem volju porodice, koja mi to nije dozvolila. Oprostila sam se sa njim u duši i srcu.

Sanjice, uvek ću se sećati ovog divnog našeg dana u Lisabonu. Hvala ti za sve što sam prošla sa tobom. Osećam tvoju ljubav i dalje. Zaslužuješ da te ova zemlja generacijama slavi - napisala je bivša supruga Sanje Ilića.

Pročitajte: U čast pokojnoj majci - Sin Sanje Ilića dobio dete, njegov gest će vam naterati suze na oči

Privatna Arhiva

 

 

Komentari (0)

Loading