Celebrity News

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Zavirite na svadbu ćerke Suzane Mančić u Las Vegasu, a evo ko je MISTERIOZNI MLADOŽENJA

Venčanje Teodore Kunić, naslednice Suzane Mančić odigralo se daleko od Srbije i očiju javnosti.

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Zavirite na svadbu ćerke Suzane Mančić u Las Vegasu, a evo ko je MISTERIOZNI MLADOŽENJA

Naslednica Suzane Mančić i Nebojše Kunića svojom vezom sa 20 godina starijim biznismenom privukla je pažnju javnosti pre nekoliko godina. Ta veza bila je ozvaničena veridbom 2015. godine, a zatim je usledio brak. Par je stao na "ludi kamen" , međutim to nije potrajalo.

Venčanje Teodore Kunić odigralo se u Las Vegasu, u Americi, a venčanju nije prisustvovala njena majka Suzana. Tada se spekulisalo u medijima da je starija ćerka Suzane Mančić saopštila majci da se udala tek nakon što se ceremonija završila.

Teodorin izabranik bio je izvesni austrijski biznismen Franc, koji ju je verio u Beču, a nakon venčanja živeli su na relaciji San Francisko - Beč. Ipak njoj to nije odgovoralo, te se posle skoro tri godine braka zasitila i odlučila da stavi tačku na svoj brak.

Pročitajte: Ekskluzivno za "Story" Suzana Mančić otkriva ISTINU o momcima svojih ćerki (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Nakon što je 2019. godine osvanula vest da joj se ćerka razvela, Suzana je prokomentarisala njen brak.

- Teodora je sada dobro, počela je da radi, prima svoju platicu i zadovoljna je. Ne želim da kažem ništa protiv njenog bivšeg muža, ali to, jednostavno, nije bio život za nju. Dok su bili u braku, ona je uživala, lepo se provodila, dosta je putovala, ali posle nekoliko godina takvog načina života, shvatila je da to ne želi. Kao svaka majka, kada mi je saopštila da se razvodi, bila sam uz nju i podržala sam je. Međutim, bilo mi je veoma teško i bila sam veoma tužna, plakala sam danima - iskreno je ispričala voditeljka tada za "Alo" .

Takođe,Teodora se oglasila svojevremeno i ispričala šta je pošlo po zlu i šta je prethodilo njenom povratku u Srbiju i razvodu.

Pročitajte: U Grčku odlazi samo u posete! Evo zašto Suzana Mančić ne želi da živi sa Simicom

Privatna Arhiva

 

- Ne volim da odugovlačim. Kad sam spoznala da naš brak nije ono što želim i što tražim, nisam htela da uzaludno trošim svoje i njegovo vreme. Temperamentna sam i strastvena osoba, ponekad i pomalo nagla, ali ovu odluku nisam donela olako. Živeli smo na relaciji San Francisko-Beč i u jednom trenutku mi je zasmetao takav način života, jer sam bila apsolutno posvećena suprugu. Dve-tri godine mi je to prijalo, ali na kraju sam shvatila da me to ne ispunjava i da neću biti srećna, tim pre što sam bila daleko od porodice i prijatelja. Razvela sam se i vratila u Srbiju - ispričala je Teodora za "Gloriju" pre 2 godine.

Komentari (0)

Loading