Celebrity News

Zbog njega je otišla u Ameriku, a onda ga je NAPUSTILA sa sinom u naručju: Evo kako izgleda bivši muž Ljubinke Klarić (FOTO)

Bivši muž Ljubinke Klarić finansijski je konsultant koji živi u Americi. Pre nešto više od deset godina harizmatična umetnica zbog ljubavi je prema izabraniku, malo poznatom široj javnosti, odlučila da pauzira sa profesionalnim aktivnostima u Beogradu, spakuje kofere i nastani se u Los Anđelesu, gde je ubrzo rodila njihovog zajedničkog sina Konstantina.

Zbog njega je otišla u Ameriku, a onda ga je NAPUSTILA sa sinom u naručju: Evo kako izgleda bivši muž Ljubinke Klarić (FOTO)

Brak glumice i finansijskog savetnika nije, međutim, dugo potrajao. Svega dva meseca od porođaja, sa sinom u naručju Ljubinka se vratila za Beograd, što je bio prvi znak da nešto nije u redu. Pričala je tada Klarićeva da joj u braku i dalje cvetaju ruže, te da je samo pitanje dana kada će se njoj i sinu, suprug Nebojša Jovanović u Srbiji pridružiti. Nažalost, spletom iznenadnih okolnosti to se nikada nije dogodilo. Zapravo zaljubljeni par, zbog Nebojšine odluke da karijeru nastavi u Americi, neko vreme  je održavao ljubav na daljinu, ali razdvojenost je učinila svoje te je do razvoda braka ipak došlo.

Pročitajte: Decenijama je ista, a sada se odvažila na drastičnu promenu: Kako danas izgleda Ljubinka Klarić? (foto)

Luka Šarac

 

Dogovorili su se da ostanu prijatelji i složno odgajaju sina Kostu, koji bar dva puta godišnje posećuje oca u Los Anđelesu, ali i on njega. Ljubinka je u jednom intervjuu za magazin Story čak otkrila da se ljubavi i harmoničnog života u inostranstvu odrekla upravo zbog sina i njegovog srećnog detinjstva.

- Razvela sam se od Nebojše, a razlog nije ništa što se u sedamdeset posto brakova ne dešava, jednostavno, daljina je učinila svoje. On nije mogao da ostavi svoj posao koji je tamo započeo pre nego što smo mi zasnovali vezu, ali divno je što smo iznedrili Kostu.U tom periodu postala sam mama, pa su mi uslovi za podizanje deteta bili veoma važni, a po mom mišljenju, oni su u Americi potpuno nezadovoljavajući. Tamo se majke odvajaju od svoje dece već dva meseca po njihovom rođenju, a bebe se smeštaju u jaslice. Roditelji su na poslu po ceo dan i izuzetno malo vremena provode sa svojim mališanima. Možda sam tipična srpska majka, ali smatram kako dete treba da odrasta pored mame i tate, dok svojim izborom ne odluči da se osamostali. Prema tome, to sam učinila najviše zbog svoje porodice. Izabrala sam Kostu i njegovo srećno detinjstvo. Kosta i njegov tata održavaju lepu, zdravu vezu preko Skajpa, mada, kad god može, moj bivši suprug dođe u Srbiju, tako da se oni i viđaju i to je za sada na zadovoljavajućem nivou  - rekla je pre par godina glumica koja je svom bivšem izabraniku sudbonosno da izgovorila na Zemunskom keju samo u prisustvu kumova. Budući da oboje gaje averziju prema velikim svadbama potrudili su se da sve bude obavljeno u tajnosti. Super su se proveli, a nakon ceremonije srećnu vest obelodanili su i roditeljima. Interesantno je da su pod velom tajne brak i okončali, te je dosta vremena prošlo pre nego što je za javnost glumica to priznala.

Pročitajte: Drugačije od ostalih: Ovako je Ljubinka Klarić uredila svoj dom (FOTO)

Luka Šarac

 

 

Komentari (0)

Loading