Celebrity News

KONAČNO UHVAĆENI: Vreli poljubac Viktora Savića sa OVOM koleginicom govori VIŠE OD HILJADU REČI (FOTO)

Emotivni izbor Viktora Savića sve više zanima javnost, s obzirom da glumac već nekoliko godina ne govori o svom privatnom životu. Ipak, jedna fotografija potpuno je zbunila glumčeve fanove, koji su se zapitali da li je njegovo srce osvojila ova koleginica?

KONAČNO UHVAĆENI: Vreli poljubac Viktora Savića sa OVOM koleginicom govori VIŠE OD HILJADU REČI (FOTO)

Naime, fotografija na kojoj Viktor Savić strastveno ljubi koleginicu Jelenu Đokić preplavila je medije, a mnogi su se zapitali da li je ona nova ljubav mladog glumca.

Ipak, Jelena, koja je u srećnom braku sa kolegom Svetozarom Cvetkovićem, samo je njegova emotivna partnerka na sceni u predstavi "Mačka pečena". Fotografije su nastale tokom generalne probe, jer se glumački par priprema za premijeru, zakazanu za četvrtak veče.

Pročitajte: Zbog nje je Viktor Savić bio spreman da stane pred oltar - Evo kako danas izgleda nekadašnja najveća ljubav poznatog glumca (FOTO)

Ata Images

 

Jelena i Viktor posvećeno rade na ovom komadu, zbog čega su u poslednje vreme više puta zajedno fotografisani, ipak, pored saradnje veže ih samo prijateljstvo.

Emotivni izbor Viktora Savića definitivno nije ova koleginica, a koja srećnica će poneti titulu njegove devojke, ostaje da vidimo.

Komentari (0)

Loading