Celebrity News

NEMAM DOBAR ODNOS SA OCEM Vojom, ja sam ćerka svoje majke! Šokantne izjave Iskre Brajović o porodici

Ćerka Voje Brajovića, glumica Iskra, svojevremeno je otkrila da sa svojim ocem Vojom nema baš savršen odnos.

NEMAM DOBAR ODNOS SA OCEM Vojom, ja sam ćerka svoje majke! Šokantne izjave Iskre Brajović o porodici

Ćerka Voje Brajovića, Iskra, glumcu je podarila unuku Ines, sa ocem se viđa, neguje odnos, ali svojevremeno je otkrila da je to ipak daleko od bajnog.

- Zavidim deci poznatih roditelja koja imaju bolji odnos sa očevima, jer ja ga prosto nemam. Imam legendarnu majku i pre ću reći da sam ćerka legendarne majke, koja me je izvela na put, a ne ćerka legendarnog oca. Sada ću govoriti da sam ja majka legendarne Ines, koja će biti jedna velika faca - rekla je pre nekoliko godina Iskra.

Pročitajte: Godinama je krila razvod! Ova kontroverzna glumica je ćerka Voje Brajovića (FOTO)

 

 

Podsetimo, Voja Brajović oženio je svoju ljubav iz detinjstva, Ljiljanu, sa kojom je dobio sina Vukotu i ćerku Iskru. Ipak, brak nije potrajao, a Voja je godinama kasnije oženio koleginicu Milicu Mihajlović sa kojom ima sina.

O njegovom braku Iskra je svojevremeno rekla sledeće:

- Pune 24 godine sam živela samo sa majkom, a sada živim sa svojom ćerkom Ines. Za sve to vreme moj otac je izgradio drugu porodicu, sa drugom ženom. Bez obzira na to što mi imamo divan odnos, nismo na taj način prisni i bliski, tako da nikada nisam bila njegov prioritet da mi na neki način pomogne ili da me savetuje.

Pročitajte: Kako je počeo brak dug samo dve godine? Svi detalji svadbe ćerke Voje Brajovića (FOTO)

Foto Sale

 

 

Komentari (0)

Loading