Celebrity News

PUCANJ I SMRT prekinuli su BAJKU! Zavirite na venčanje Sanje Papić i tragično nastradalog advokata Miše Ognjanovića u Parizu (FOTO)

Venčanje Sanje Papić i Miše Ognjanovića u Parizu bilo je poput bajke, koju je tragedija i smrt advokata prekinula.

PUCANJ I SMRT prekinuli su BAJKU! Zavirite na venčanje Sanje Papić i tragično nastradalog advokata Miše Ognjanovića u Parizu (FOTO)

Manekenka i nekadašnja misica, Sanja Papić izgovorila je sudbonosno "da" pre više od četiri godine svom izabraniku, koji je kasnije tragično preminuo, Miši Ognjanoviću. 

Pročitajte: Nakon što joj je muž ubijen, Sanja Papić je napustila Srbiju i povukla se iz javnosti! Evo čime se danas bavi i gde živi (foto)

Privatna Arhiva

 

Venčanje Sanje Papić i Dragoslava Miše Ognjanovića odigralo se u gradu svetlosti, dok je manekenka bila u sedmom mesecu trudnoće, a kako je tada govorila, taj dan nikada neće zaboraviti. Oni su stali na ludi kamen nakon nekoliko godina zabavljanja, a svoju vezu nikada nisu eksponirali u javnosti.

Pročitajte: Neutešna Sanja Papić se prisetila pokojnog supruga

Privatna Arhiva

 

Ipak, fotografije nastale tog srećnog dana našle su svoj put u javnosti, te je i na društvenim mrežama Sanja objavila kako izgleda u venčanici, kao i nekoliko detalja poput burmi, torbice koju je nosila i bidermajera. Ceremonija je bila intimna, za nekoliko najbližih ljudi, a sve se činilo kao magija u gradu ljubavi.

Pročitajte: Sanja Papić - Hvala Mišo na našoj Lari, VOLIM JE I TVOJIM SRCEM! (video)

Privatna Arhiva

 

Nažalost, Sanjin suprug, advokat Miša Ognjanović ubijen je pre nešto više od tri godine, a ona se nikada nije oporavila od te stravične tragedije. Nakon što je zadobila tako težak životni udarac, Sanja se neko vreme povukla uz javnosti, a danas je posvećena majka Lari, koju je željno iščekivala, o čemu je govorila svojevremeno.

Pročitajte: LJUBAV NE UMIRE - Sanja Papić OVE REČI uputila preminulom suprugu

Privatna Arhiva

 

- Žene koje se nisu ostvarile kao majke u dvadesetim godinama, a u mom slučaju su te godine bile podređene karijeri, teško da će se u svojim tridesetim zadržati uz partnera u kome pored ljubavi ne vide i oca svog deteta. Naravno, govorim samo o ženama koje žele da imaju porodicu. Za Mišu i mene od samog starta veze dete nije bilo tabu tema, naprotiv. Vrlo brzo sam znala da ćemo zajedno doživeti radost roditeljstva. Oduvek sam maštala o složnoj porodici u kojoj vlada ljubav, a već i ovako mala ona je za mene najveća na svetu. Ako se ta porodica proširi i bude još veća, biće divno - govorila je ona za magazin "Gloria".

Privatna Arhiva

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading