Celebrity News

Bila si MOJA PRINCEZA! Pored Dada Glišića, i OVAJ poznati muzičar je BIO LUD za Sofijom Rajović, posvetio joj čak i pesmu (FOTO)

Bivši dečko Sofije Rajović je tekstopisac, muzičar i maneken, a svoju najpopularniju pesmu pre više od deset godina posvetio je njoj.

Bila si MOJA PRINCEZA! Pored Dada Glišića, i OVAJ poznati muzičar je BIO LUD za Sofijom Rajović, posvetio joj čak i pesmu (FOTO)

O ljubavnom životu Sofije Rajović malo toga se zna. Svojevremeno se pisalo da je bila u vezi sa pevačem Dadom Glišićem kojem je bila inspiracija za neke od njegovih najvećih hitova. Ipak, on nije jedini muzičar kome je glumica bila muza za stvaralaštvo.

Naime, bivši dečko Sofije Rajović po svemu sudeći je Rade Davidović, poznatiji kao Arindy MC. U prilog tome ide da je njegova pesma “Princeza” nastala 2010. godine posvećena upravo njoj, budući da na Jutjubu video za pomenuti komad sadrži Radetove i Sofijine lične fotografije.

Pročitajte: Sve pršti od luksuza - Pogledajte u kakvoj raskoši živi Sofija Rajović! Zlatni detalji će vas oduševiti (FOTO)

 

 

Pre nekoliko godina Davidović je u jednom intervjuu potvrdio da je “Princeza” autobiografska i tada pogrejao priče o svojoj vezi sa Sofijom.

- Jeste, autobiografska je, kao i svaka moja pesma. Posvećena je jednoj devojci koju sam u tom periodu života mnogo voleo, i o tome se mnogo pisalo pre nekoliko meseci. Ja ne bih puno pričao o njoj, najbitnije je da ona i ja znamo kome je pesma posvećena. Svaka moja pesma je emotivna, ali “Princeza” je “Princeza”. Svi mi u životu imamo neku princezu - rekao je on za “Wannabe magazine” .

 

Interesantno je što se glumica nikada nije oglašavala povodom te pesme, te šta se zapravo dogodilo između nje i manekena, obavijeno je velom tajni.

Komentari (0)

Loading