Celebrity News

Najmlađi sin Milorada Mandića Mande čuva uspomene na pokojnog oca: Izrastao je u velikog momka i evo kako danas izgleda(FOTO)

Sin Anje i Milorada Mandića Mande, Andrija Mandić najmlađe je dete u porodici, te ne čudi što od malih nogu živi pod staklenim zvonom. Starija braća i sestra po ocu, kao i njegova majka, poznata glumica, nastoje da mu ispune sve želje, a čak poštuju i njegov stav da se ne eksponira u javnosti.

Najmlađi sin Milorada Mandića Mande čuva uspomene na pokojnog oca: Izrastao je u velikog momka i evo kako danas izgleda(FOTO)

Anja je svojevremeno istakla da, iako je tek upisao srednju školu, njen naslednik ima vrlo izražene stavove o životnim pitanjima. 

- Moj sin je u tim godinama, pa mi je rekao pre neki dan da ne želi da javno pričam o njemu i da bi voleo da ima svoju privatnost. I ja sam ga čula i poslušala. Mislim da je decu važno uvažiti i podržati. Svakako podizanje deteta je odgovornost za svakog roditelja na planeti, ne samo za mene. Imam samo želju da bude zdrav i dobar čovek. Čime god da odluči da se bavi. Neke stvari će birati sam i učiti šta je za njega odgovornost. Ja ću uvek stajati iza, da mu budem vetar u leđa. Moj put sam ja birala i zahvalana sam mojim roditeljima na tome - kazala je dramska umetnica, koja iz ponosa najčešće povremeno ipak ume da prekrši obećanje dato svom mezimcu i poneki detalj o njemu podeli sa pratiocima na "Instagramu, što je učinila i nedavno.

Pročitajte: Suze same teku: Stravična ispovest Anje Mandić o poslednjoj Mandinoj predstavi

Instagram

 

Anja je, naime, objavila fotografiju sina sa bakom dok prelisatavaju stare fotografije, čime smo se uverili da Mandin naslednik čuva uspomene na pokojnog oca, čiji prerani odlazak je naučio da prihvati zahvaljujući majčinom otvorenom odnosu i razumevanju.

- Jako je važno imati sa detetom otvoren odnos. Kao što dete ne treba da laže svog roditelja, tako i obrnuto. Bitno je da kažete detetu i kada nismo dobro. Mi nismo nadljudi i superljudi. Imamo prava da nešto i ne znamo. Imamo prava i da se ne snađemo. Mislim da je to ono što njima daje sigurnost sutra kada se sretnu sa stvarima koje su im neobjašnjive da mogu da kažu sebi, OK ne razumem, ali idemo polako. Uvek mi je bilo važno da sa sinom budem otvorena. Tako je bilo i u ovoj situaciji. On je pre svega jedno svesno dete i mi vrlo otvoreno pričamo o stvarima i prosto to je naša realnost - rekla je glumica.

Sin Anje i Milorada Mandića Mande lepo je vaspitan momak, koji je sebi postavio velike ciljeve u obrazovanju, a osim po karakteru čini se da je i izgledom mešavina svojih roditelja. 

Komentari (1)

Loading
svetlana cvetkovic

20:00 27.11.2021

dragi nas prijatelju. cesto mislimo na tebe