Celebrity News

Probudila sam se u KREVETU muškarca koji mi nije muž: Šokantno priznanje Tamare Grujić

Tamara Grujić u skladnom je i dugom braku sa rediteljem i producentom Vukom Đokovićem, ipak nedavno se probudila u krevetu drugog muškarca.

Probudila sam se u KREVETU muškarca koji mi nije muž: Šokantno priznanje Tamare Grujić

Miloš Nadaždin

Tamara je, naime, podatak o tome da noć nije provela kraj supruga nego u sobi i krevetu drugog muškarca ispričala u emisiji Marije Kilibarde "Sve u svemu sa Marijom". Voditeljka poznata po humanitarnom radu od malih nogu mesečari, te je otkrila da je ovaj interesantan i duhovit razvoj događaja bio posledica toga. 

- Pre par meseci Aleksandar arhitekta i ja završavamo večeru poslednji, nešto malo pričamo, svi su otišli da spavaju. I ja sam otišla da spavam u neko doba. Vuk se probudi, vidi da me nema. Dva, pola tri ko veli ja sam sa Aleksandrom, u kafani cirkam. Moš misliti. Izađe napolje ukapira da je sve po hotelu pogašeno i pomisli da nisam krenula da mesečarim i krene da me zove "Tamara, Tamara". U tom momentu ugleda Aleksandra na terasi, koji se probudio, nije mogao da spava, pita ga: "Gde je Tamara, je l kod tebe", ovaj kaže: "Ne". Dva sata su me zajedno tražili od dva do četiri ujutru i onda mu je Vuk rekao: "Nema veze ona se uvek vrati" - ispričala je kroz smeh Tamara, pa nastavila:

-  Budim se u sedam sati, otvaram oči i vidim svog tonca u bračnom krevetu pored sebe. Osedim, ustajem i shvatam da je njegova soba preko puta moje. Ulazim u svoju sobu, a Vuk će s vrata: "Gde si ti celu noć?", kažem: " Ja otišla kod Brane", a Brana priča sledeću priču. Dva ujutru ja otvaram vrata njegove sobe i govorim mu nešto vezano za snimanje, sedam pored njega, uzimam mu celo ćebe, ležem, pokrivam se i ništa. Čovek nije mogao da dođe sebi, toliko se paralisao da mu nije palo na pamet da pokuca kod Vuka na vrata i pita za mene. Dugo nisam mesečarila, u dvadesetim recimo nisam uopšte, počela sam od kako sam sa Vukom, koji me tako u sred noći uhvati kako stojim kao kip u ćošku. Onda me on uhvati pa me vrati, jer čoveka koji mesečari ne treba buditi. Primetili smo da je čerka Lenka to nasledila od mene -  rekla voditeljka.

Pročitajte: "DRUGAČIJE NAM BRAK NE BI OPSTAO": Ova tajna u odnosu Tamare Grujić i njenog muža presudna je za njihov uspeh

 

 

Komentari (0)

Loading