Celebrity News

ZAUVEK ZBOGOM: Odluka Olge Odanović ostavila porodicu i prijatelje u ŠOKU

Odluka Olge Odanović koju je domaćim medijima saopštila ubrzo nakon što je dobila nagradu za najbolje umetničko ostvarenje u predstavi "Vuci i ovce" šokiralo je javnost.

ZAUVEK ZBOGOM: Odluka Olge Odanović ostavila porodicu i prijatelje u ŠOKU

Naime, glumica koja je u svom poslu decenijama briljirala odlučila je da je vreme za povlačenje, ako ne iz sveta glume, a onda bar iz svoje matične kuće - "Narodnog pozorišta".

- Sledeće godine stičem sve uslove da odem u penziju. Ja ću verovatno otići i osloboditi mesto nekom mlađem glumcu koji će biti ponosan što je u ovom pozorištu, jer Narodno pozorište to zaslužuje. To ne znači da ću se odreći glume, već pre svega moja potreba i moja luka gde se ja usidrim. Ja ću ovde igrati predstave koje imam i trudiću se da dajem maksimum ono što je u mojim granicama mogućnosti. Moja koleginica Tanja Bošković, koja je u penziji, je imala nedavno premijeru mjuzikla „Flešdens“ u pozorištu na Terazijama. Moja ćerka je bila na premijeri i oduševljeno mi je ispričala utiske. Ta žena je stvarno ostavila neizbrisiv trag i u tom pozorištu i uopšte u kulturi. Ako neko treba da bude na toj sceni i sada u tim godinama to je ona. Čula sam i koju ulogu je igrala u toj predstavi, pa to je zaista predivno - rekla je Olga i osvrnula se na glumačku karijeru svoje ćerke Lenke Petrović.

Pročitajte: Kada se srodne duše prepoznaju - Glumački par ima neobičnu LJUBAVNU PRIČU, a ovako su odlučili da se venčaju

Boško Karanović

 

- Ona je rasla među glumcima u pozorištu i tu se pelcovala ovim poslom. Tako da zna koliko treba da se radi i koliko čovek mora da ima strpljenja. Ovaj posao je maraton na duge staze. Ovo vreme diktira da živite brzo, pa mladi sve hoće odmah i sad. Ne, treba polako. Treba da idete malim koracima i onda trajete 40, 50 godina - priča za "Blic" Olga.

Kako je Olga postavila značajne temelje na glumačkoj javnoj sceni, porodica i prijatelji, kao i domaća javnost ostali su zatečeni odlukom o povlačenju, pa ipak ostaje nada da će se pojaviti još značajnih uloga kojima glumica iz ljubavi prema svom poslu neće moći da kaže "ne".

Komentari (0)

Loading