Celebrity News

NIJE IZDRŽAO! Tužne vesti stižu iz Italije, porodica i prijatelji Siniše Mihajlovića SLOMLJENI

Suze Siniše Mihajlovića zbog smrti prijatelja ne prestaju da teku, a fudbalski trener moli javnost samo jednu stvar.

NIJE IZDRŽAO! Tužne vesti stižu iz Italije, porodica i prijatelji Siniše Mihajlovića SLOMLJENI

Siniša Mihajlović nedavno je imao prehladu, koju je uspešno prevazišao, te je otkrio italijanskim medijima da je primio sve tri doze vakcine i pozvao sve ljude da slede njegov primer.

Ipak, suze Siniše Mihajlovića nedavno su lile zbog smrti njegovog bliskog prijatelja, koji je oboleo od korone a pritom je bio nevakcinisan.

- Neophodno je vakcinisati se, to vam spasava život. Imao sam transplantaciju, dobio sam treću dozu i sada sam dobro. Nažalost, prekjuče u Srbiji je preminuo moj prijatelj od 56 godina. Nije hteo da se vakciniše, otišao je u bolnicu i umro - rekao je Mihajlović, prenose "Novosti" .

Pročitajte: Afera i poruke sa NJOM zamalo su uništile brak Siniše Mihajlovića! Kako je Arijana prešla preko preljube

Getty Images / Massimo Prica

 

Utučen zbog smrti bliske osobe, poznati trener apleovao je na sve da budu odgovorni i da slede primer ostalih koji su vakcinisani, te zaštite sebe i druge.

- Kada je izbila ova pandemija, svi smo pričali o vakcini i da smo jedva čekali da to uradimo. Sada kada je stigla vakcina, stvarno je glupo ne vakcinisati se. To ne mogu da razumem. Vakcinišite se, spasite živote i vama i drugima. Ako živite u zajednici i ne želite da se vakcinišete, to nije nešto što se tiče samo vas - zaključio je utučeni Mihajlović, prenosi pomenuti medij.

Komentari (0)

Loading