Celebrity News

Isplivale prve slike Luke Raca sa NOVOM DEVOJKOM: Nije iz javnog sveta, ali se bavi vrlo interesantnim pozivom (FOTO)

Nova devojka Luke Raca poslednjih meseci glavna je tema medija, koji na sve načine pokušavaju da doznaju kojoj dami sada pripada srce popularnog glumca.

Isplivale prve slike Luke Raca sa NOVOM DEVOJKOM: Nije iz javnog sveta, ali se bavi vrlo interesantnim pozivom (FOTO)

Luka je sam za medije svojevremeno izjavio da je preboleo arhitektu Vanju Marković, kao i da uživa u novoj emotivnoj vezi, ali je isto tako napomenuo da se nikada više u kontekstu zaljubljenog para neće slikati za novine, niti društvene mreže.      Reko pa poreko!

Pročitajte: Tek je ušao u novu vezu, a već je osvanula fotografija sa VENČANJA! Luka Raco ŠOKIRAO sve! (FOTO)

 

 

Naime, na njegovom “Instagram” profilu osvanule su intimne fotografije sa blokerkom i turističkim vodičem Milicom Pejković, poznatijom pod nadimkom Mimi.

Instagram

 

Luka i Mimi deo su ekipe iz Srbije, koja već nekoliko nedelja boravi na Šri Lanki i ludo se zabavlja. Pored kolega sa kojima preko tri godine radi na seriji “Igra sudbine” Oljom Lević, Milicom Tomašević i Amarom Mešićem, Raco najveći deo vremena tokom obilaska ostrva provodi sa Milicom, a sa pratiocima na društvenim mrežama deli isključivo fotografije na kojima je sam ili sa njom, što mnogo govori o njihovom odnosu i ide u prilog priči da su glumac i blogerka zaljubljeni jedno u drugo.

Pročitajte: Luka Raco ovako razmišlja o braku i deci!

 

 

Pre par dana, simpatični dvojac odlučio je da boravak, od petnaest dana, još malo produži i nastavi da uživa u lepotama Šri Lanke, što je dodatno podgrejalo sumnje da ne mogu jedno bez drugog, te da će im razdvajanje teško pasti.

Pročitajte: RASKID UMESTO VENČANJA: Otkrivamo zašto je Luka Raco raskinuo s devojkom Vanjom

 

 

Nova devojka Luke Raca jednako kao i on uživa u putovanjima, poput njega je završila i Ekonomski fakultet stoga nije teško poverovati da su sličnosti prevagnule, što je glumca navelo da ponovo svoje srce nekome pokloni.

 

 

Komentari (1)

Loading