Celebrity News

Prva izjava ljubavi Sergeja Trifunovića: Jaka osećanja prema JEDNOJ OSOBI navela su ga da to učini javno (FOTO)

Ljubav Sergeja Trifunovića nešto je o čemu se poslednjih godina ne govori mnogo. Zapravo samo se nagađa, a razloga za to je sijaset. Među njima se nalazi i potreba poznatog glumca da svoju privatnost sačuva od očiju javnosti. Retko kada se sa svojim izabranicama pojavljuje na događajima od medijskog značaja, a informaciju da li je zaljubljen stogo čuva za sebe.

Prva izjava ljubavi Sergeja Trifunovića: Jaka osećanja prema JEDNOJ OSOBI navela su  ga da to učini javno (FOTO)

Kada povremeno osvane fotografija sa nekom devojkom Sergej to brže bolje nastoji da predstavi kao druženje sa prijateljicama i ignoriše insinuacije po pitanju svog ljubavnog života. U javnosti ume da bude tvrdoglav, nabusit i često ga smatraju drčnim i egoističnim, međutim, mnoge dame koje su imale priliku da sa njim podele doručak i prvu jutranju kafu, ne bi se složile da je to sve što od popularnog glumca možete dobiti, posebno kada uspete da osvojite njegovo srce. Tvrde da poseduje i romantičnu stranu i da je zapravo nežna duša, željna ljubavi kao i svaka druga. Ljubavi od strane žena, porodice, ali i prijatelja. Da je to dobrim delom istina uverili smo se nedavno kada je Trifunović javno ničim izazvan izjavio ljubav svom dugogodišjem drugu Draganu Mićanoviću. Naime, na svom "Instagram" profilu on je objavio fotografiju na kojoj se rukuje i grli za kolegom, a ispod je situaciju opisao rečima.

- Priby je uhvatio istorijski mojenat kada sir Draganu Mićanoviću, pripit u kafani izjavljujem ljubav i poštovanje nakon 30 godina poznanstva. Dragocen momenat - napisao je Sergej koji je nedavno objavio i knjigu pesama, što takođe govori o njegovoj emotivnoj strani.

 

Pročitajte: Dom Sergeja Trifunovića posebno je prilagođen njima: Pogledajte ko je u stvari gazda u njegovoj kući (FOTO)

 

 

Ljubav Sergeja Trifunovića reklo bi se da godinama zaobilazi glumca, bar ona prava, a možda je to i pogrešno tumačenje. Možda je zapravo istina da uprkos potrebi da bude voljen i voli on jednostavno ne želi ozbiljnu vezu niti brak.

Komentari (0)

Loading