Celebrity News

VEĆ DUŽE VREME SMO RAZDVOJENE: Ovo je ćerka Mire Škorić, evo zašto se NE VIĐAJU (FOTO)

Ćerka Mire Škorić ne voli da se eksponira u medijima, a pevačica je na nju neizmerno ponosna.

VEĆ DUŽE VREME SMO RAZDVOJENE: Ovo je ćerka Mire Škorić, evo zašto se NE VIĐAJU (FOTO)

Instagram

Pevačica Mira Škorić iz braka sa hirurgom Vasom Jeremićem ima ćerku Milicu, koju javnost retko ima prilike da vidi. Ipak, za to postoji dobar razlog s obzirom na to da ona nije javna ličnost, već je izabrala potpuno drugačiji životni put.

Ćerka Mire Škorić je heroj današnjice

Ćerka Mire Škorić je završila Medicinski fakultet i trenutno radi u kovid bolnici u Batajnici, zbog čega pevačica ne spava noćima i strahuje za svoje dete.

 - Stvarno više nemam snage, prosto ne mogu da primim lepu ni tužnu vest, bila sam slomljena raznim, od bolesti, pa tako dalje, ali ovo što se sada dešava je pakao. Ljudi, nosite maske, tri puta sam vakcinisana, moje dete je već u Batajnici treći put po 21 dan, tri nedelje, ona je doktor, radi tamo - rekla je Mira, prenosi "Objektiv"  i dodala:

Pročitajte: NEPRIJATNO! Evo kako je Ceca reagovala kada joj je postavljeno pitanje o bivšoj prijateljici Miri Škorić

Instagram screenshot

 

-  Odvojena sam od nje zato što se ona plaši da ne zarazi mene, da se ona ne zarazi, ona je tamo maksimalno zaštićena, ali opet… Ono što ja čujem od nje, gledam koliko se ona bori, koliko je jaka, šta da kažem, treba da se čuvamo, ovo neće da stane tek tako, nema opuštanja.

Milica Jeremić posvećena je doktorka koja svoj život reskira kako bi pomogla pacijentima, a pevačica je otkrila da izbegava da se viđa sa njom zbog moguće zaraze.

- Trudim se da budem pozitivna, ali ne mogu, celu noć nisam spavala jer je moje dete bilo dežurno u Batajnici celu noć - rekla je Mira, prenosi pomenuti medij.

Komentari (1)

Loading