Celebrity News

STRAŠAN UDARAC! Supruga Srđana Predojevića IZGUBILA BEBU u odmakloj fazi trudnoće

Supruga Srđana Predojevića svojevremeno je doživela veliki životni udarac.

STRAŠAN UDARAC! Supruga Srđana Predojevića IZGUBILA BEBU u odmakloj fazi trudnoće

Voditelj Srđan Predojević i njegova supruga Mirjana prošli su kroz jako teško životno razdoblje pre nešto manje od deset godina. Naime, njih je slomio gubitak bebe, koji je Mirjana doživela u poodmakloj trudnići.

Supruga Srđana Predojevića, Mirjana Lazarević, kako je otkrio "Svet" , doživela je pobačaj što je bio ogroman šok za nju i voditelja. Ipak, uz bezuslovnu ljubav i podršku, par je prevazišao ovo teško životno poglavlje, a nakon oporavka, osmeh na njihovim licima opet se pojavio.

- Nažalost, istina je da smo izgubili bebu, ali o tome ne želimo da pričamo. Hvala na ukazanom razumevanju i poštovanju bola moje porodice - bilo je sve što je Predojević rekao za pomenuti nedeljnik tada. 

Pročitajte: Ekskluzivna ispovest! Srđan Predojević za Story - Kuma Jovana mi nije čestitala 50. rođendan

Andreja Damnjanović

 

Inače, par se venčao 2014. godine u Parizu, a imaju dvoje dece- sina Stefana i ćerkicu Sofiju.

- Spadam u one koji su se oženili malo kasnije. Onog momenta kad su ujaci, tetke, strine prestali da se sekiraju kad ću se skrasiti, ja sam odlučio. Ali mislim da sam to učinio u pravim godinama i zaista preporučujem svim mladim ljudima da se venčaju malo kasnije. Tada postaju svesni sebe i drugih i imaju bolju moć procene kakav je ko - iskren je bio Predojević u intervjuu za naš magazin, neposredno nakon venčanja.

Komentari (0)

Loading