Celebrity News

Vlada Stanojević PRVI PUT nakon odlaska iz Srbije i optužbe za nasilje nad Ana Marijom Žujović: VRAĆAM SE DA SVE REŠIM

Vladimir Stanojević već šest godina živi izvan Srbije.

Vlada Stanojević PRVI PUT nakon odlaska iz Srbije i optužbe za nasilje nad Ana Marijom Žujović: VRAĆAM SE DA SVE REŠIM

Toliko je veliki bio skandal u koji je bio upleten nekadašnji voditelj "Pink" televizije Vladimir Stanojević (39) da šest godina nakon haosa koji je tada nastao publiku i dalje ne treba posebno podsećati na njegove pojedinosti. Nakon incidenta u kojem je navodno pretukao partnerku Anu Mariju Žujović, Vladimir se potpuno povukao iz javnosti a ubrzo zatim i otputovao je u Sjedinjene Američke Države odakle se više nije ni vraćao. Sada je dao veliki intervju domaćim medijima u kojem je objasnio detalje svog odsustva sa javne scene i novog života koji je u Americi stekao.

Instagram

 

- Razlog odlaska je bio privatne prirode, ali razlog za ostanak je privatne i poslovne prirode. U Americi imam prijatelja koji u Las Vegasu živi sa svojom devojkom već duže vreme. Pozivao me je da dođem na odmor još nekoliko godina unazad. Bio sam tada prezauzet, ali sam uvek to imao kao otvorenu opciju, jer me je Amerika oduvek privlačila i želeo sam da dođem, da se odmorim, upoznam zemlju, usavršim jezik i ko zna, možda i ostanem da radim i živim ovde. Tako je na kraju i bilo. Ja razumem i zašto me to pitate i tačno je da su se mnoga dešavanja podudarila sa mojim odlaskom, ali to je cela istina - rekao je Vladimir misleći na pomenuti skandal.

Instagram

 

- Mislim da sam prva osoba na svetu koja je "pobegla" posle godinu i po dana od nekog incidenta. Naravno da je to glupost, ali priznaćete da to mnogo ekskluzivnije zvuči od “Otišao u Ameriku na odmor, ali našao odličan posao, odlučio da ostane i čeka da dobije papire da bi se vratio”. Imigracioni proces je malo duži sada nego ranije, ali sam pri kraju. Tako da se vidimo uskoro u Srbiji, ako Bog da - poručio je voditelj koji se u Americi pre dve godine oženio.

- Da, oženio sam se i ako dodam posao kojim se bavim, to su dve najbolje odluke koje sam u životu doneo. Moja supruga ima i ćerku iz prethodne veze i nas troje smo jedna mala srećna porodica, a čim se završe ovi imigracioni procesi, nadam se da neće biti više mala - rekao je voditelj koji se u Americi okušao u potpuno drugačijim poslovima.

Hellomagazin

 

- Na početku sam se bavio poslom koji podrazumeva rad u noćnim klubovima i organizovanju zabave u Las Vegasu generalno. Ovaj grad je savršen za ljude koji su dobri u poslu hostinga. Tu sam sebe našao i odmah sam bio sjajno prihvaćen, ostvario sam bezbroj kontakata sa ljudima iz čitavog sveta, svih mogućih profesija, koji dolaze u Vegas poslovno ili privatno. To je veoma zabavan, naporan, ali i vrlo isplativ posao ako ste dobri u tome. Ipak, prošle godine, kada je virus zatvorio čitav grad i industriju zabave, otvorio sam kompaniju koja se bavi transportom i mogu da kažem da sam napravio najbolji potez u životu, u smislu da sam svoj gazda, da sam češće kod kuće nego ranije, da je posao veoma isplativ i da sam za samo godinu dana napredovao više nego nekoliko godina unazad - opisao je Stanojević.

Pročitajte: Oženio se Vlada Stanojević: Novo životno poglavlje u Americi

Instagram Vladimir Stanojević

 

Kada se bude vratio u Srbiju, pokušaće da prošlost ostavi iza sebe i kaže da nije u kontaktu sa Anom Marijom od incidenta.

- Ne, nismo se čuli. Prekinuli smo svaki kontakt još u Srbiji. Nema tu nesuglasica, tu je sve jasno, samo je razlika u čiju ćete priču poverovati. Iskreno, jedva čekam da sve to završim, jer se vuče već duže vreme. Ali ne vidim razlog zašto bih demantovao bilo šta što piše u pojedinim medijima. Prvo, to neće pomoći da se takve netačne informacije i dalje objavljuju. Drugo, dok nisam u Srbiji, ne mogu pravno da utičem na objave, tj. pravni postupak ne može da se dovrši ukoliko nisam lično prisutan - poručio je Vladimir.

Komentari (0)

Loading