Celebrity News

"ČEKAM JE DA SE VRATI…" Ispovest Rade Đurić o ćerkinom odlasku i mirenju sa sudbinom

Autor: | 28/11/2021

Voditeljka Rada Đurić retko govori o privatnom životu.

"ČEKAM JE DA SE VRATI…" Ispovest Rade Đurić o ćerkinom odlasku i mirenju sa sudbinom

Već dve sezone voditeljku Radu Đurić (55) gledamo u nešto drugačijem izdanju dok vodi emisiju "Da sam ja neko" na televiziji N1, nakon što je preko trideset godina bila zaštitno lice Javnog servisa i čuvene "Beogradske hronike". Međutim, osim što je promenila svoje radno okruženje Rada je pravila i krupne rezove u svom privatnom životu pa se pre više godina razvela od supruga Gorana s kojim je dobila dvoje dece, ćerku Veru i sina Despota.

 

 

Vera već dugo stanuje u Americi gde je zasnovala sopstvenu porodicu, a Despot sve brže stasava. O njima, ali i razvodu, veoma iskreno govorila je ranije za magazin "Story".

- Svi muškarci u mom životu imali su problem sa kasnim sazrevanjem, pa tako i moj sin. Despot studira informacione tehnologije, mada on je velika umetnička duša. Veoma je maštovit i možda zbog toga teže sagleda realnost. Teško je takvim ljudima da se snađu u današnjim vremenima - rekla nam je Rada o svom sinu, dok je za ćerku rekla da joj mnogo nedostaje ali da ju je podržala u onome što je za nju najbolje.

 

 

- Pustila sam ćerku da ode u tu Ameriku, znajući da je to najbolje za nju. Verujem da je to najefikasniji način za našu decu ovde da steknu samopouzdanje i upoznaju sebe. Šteta što to ne mogu kod nas. Ako zanemarimo moja osećanja, a mislim da posesivne roditeljske emocije zbilja nekad moraju ustupiti mesto razumu, onda je to bila prava odluka - rekla je voditeljka i priznala o čemu sanja kada je njena porodica u pitanju.

 

 

- I dalje tešim sebe da ću jednog dana imati kuću sa bazenom, a na tom bazenu sedeće sva moja deca i moji unučići i to je slika u koju verujem. Nisam se pomirila s tim da je moja ćerka tamo otišla trajno. Ko u čuda veruje, čuda i stvara - istakla je Rada i otkrila da je sa bivšim suprugom u dobrim odnosima, baš kao što su i njena deca.

- To je jedan dobar odnos. Mislim da su nas naša deca, tako razdvojene, bolje i upoznali. Volela bih bar da je tako. Koliko god razvod roditelja jeste težak za decu, može da im bude koristan u budućnosti. Mada je delovalo da su Vera i Despot naš razvod lako prevazišli, to nikada nikome ne može da bude pravo. Neka ostane samo za njih sve što su tada osećali. Kada smo u pitanju sami Goran i ja, verujem da smo i danas ostali prijatelji, imamo jedan sasvim korektan odnos jer nas, uostalom, zauvek povezuju naša deca - rekla je Rada za "Story".

Pročitajte: Rada Đurić: Deca su proizvod svega što su njihovi roditelji

 

 

U tom trenutku priznala nam je i da je srećna u ljubavi, iako o tome ne može previše javno da govori, a mi se nadamo da i danas sve ide u pravcu ostvarenja Radinih želja.

Komentari (0)

Loading