Celebrity News

Sada kad Mrke više nema, ISPLIVALA ISTINA! Evo kakav je ZAISTA Bekutin odnos sa njegovom zakonitom ženom

Autor: | 28/11/2021

Milutin Mrkonjić neretko bi govorio da ima dve žene.

Sada kad Mrke više nema, ISPLIVALA ISTINA! Evo kakav je ZAISTA Bekutin odnos sa njegovom zakonitom ženom

Svi će se složiti da je trenutno jedna od najožalošćenijih smrću političara Milutina Mrkonjića svakako njegova partnerka i poznata pevačica Ana Bekuta (62), ali treba podsetiti da nije lako ni njegovoj zakonitoj supruzi Dragani Daši Mrkonjić koja je uprkos njegovoj javnoj vezi sa Bekutom ostala u odličnim odnosima sa Milutinom sve do poslednjeg dana. Danas su dve Mrkine ljubavi udružene u bolu i baš zbog toga treba se osvrnuti na pitanje u kakvom su tačno odnosu Ana i Daša.

Instagram

 

Baš nedavno, Mrka i njegova supruga s kojom je proveo gotovo četiri decenije u braku viđeni su kako zajedno posećuju jedan supermarket, a poznato je da su Ana i njen partner nastojali da se nađu Daši naročito otkako je nastupila pandemija, a samim tim jasno je i da Ana nikada nije imala ništa protiv toga da Mrka ostane u prisnim odnosima sa njegovom zakonitom suprugom s kojom nije živeo poslednjih deset godina.

- Zaista nemam ništa protiv toga što se viđaju. Ja poštujem njegovu prošlost, kao i on moju. Mi smo stvari od starta postavili na pravo mesto. Ne pada mi na pamet da mu branim da se viđa s njom. Ona je sama i nema nikoga – rekla je ranije Bekuta.

arhiva svet

 

Ona je navodno tokom prethodnih meseci i sama bila u intenzivnom kontaktu sa Mrkinom ženom dok je njegovo zdravstveno stanje bivalo sve lošije. Zajedno su radile na tome da ga opominju da se pridržava određenih navika kako bi čuvao zdravlje iako je on neretko bio tvrdoglav pa je išao po svom. Mediji su pisali da su ga zajedno zvale i nagovarale da se drži propisanih terapija i da su delile brigu za njim. Jedna Mrkina skorija izjava nagoveštava da ih je i on smatrao kao dve žene za koje mora imati mesta u njegovom srcu, svakoj na sopstveni način.

- Uvek sam bio odan porodici. Volim sestrinu decu, a sa Aninom porodicom sam kao najrođeniji rod. Poznato je i da sam sa suprugom Draganom u odličnim odnosima iako odavno ne živimo zajedno. Čujemo se gotovo svakodnevno i pomažem koliko mogu. Sve može da se reši mirno i civilizovano. Sve što imam ostaviću ženama. Ja nemam ništa - rekao je Mrka i takođe napomenuo da bi želeo da bude sahranjen u sanduku sa petokrakom, dodajući da upravo njegova supruga Daša ima jasne instrukcije kako bi njegov ispraćaj trebalo da bude sproveden.

Pročitajte: OTIŠAO JE MOJ MILUTIN… Prvo oglašavanje Ane Bekute povodom Mrkine smrti, OD BOLA JEDVA GOVORI

Instagram

 

Daša je godinama radila u advokatskoj praksi, a neko vreme bila je i sudija. Ona i Mrka nikada nisu dobili zajedničku decu, ali su baš zbog toga bili još privrženiji jedno drugom dok nisu odlučili da se raziđu. Njoj navodno nije smetalo što je Mrka oduvek flertovao sa ženama, a vest o tome da se zabavlja sa Anom Bekutom dočekala je sa odobravanjem, pa se čak pisalo i da je Daša zapravo veliki fan poznate pevačice. Tako je sigurno ostalo do današnjeg dana.

Komentari (0)

Loading