Celebrity News

Jedina fotografija sa prvog venčanja Suzane Mančić! Osmeh na licu govori da nije ni slutila ružan kraj bajke

Prvi muž Suzane Mančić, član grupe "Sedmorica mladih" i otac njenih ćerki Natalije i Teodore, Nebojša Kunić, bio je velika ljubav jedne od najlepših žena u Srbiji, a njihova ljubavna priča nije imala očekivan epilog.

Jedina fotografija sa prvog venčanja Suzane Mančić! Osmeh na licu govori da nije ni slutila ružan kraj bajke

Petar Đorđević

Ljubav Suzane Mančić i Nebojše Kunića, kako je nekadašnja "loto devojka" svojevremeno otkrila, rodila se iz velikog prijateljstva. 1989. godine. Suzana je sudbonosno "da" rekla Nebojši Kuniću, a jedina fotografija sa njihovog venčanja, poznata javnosti, svedoči o njihovoj tadašnjoj sreći.

Pročitajte: EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE - Zavirite na svadbu ćerke Suzane Mančić u Las Vegasu, a evo ko je MISTERIOZNI MLADOŽENJA

 

 

Pa ipak, priča nije imala kraj, kakav je osmeh sa slike slutio. Naime, nakon samo osam godina braka Suzana i Nebojša su se razveli, a jedina, pa ipak, neraskidiva veza među njima ostale su ćerke Natalija i Teodora.

Naime, iz velike ljubavi prema suprugu Suzana je bila spremna da zanemari svoju karijeru, koja je tada bila na vrhuncu i da supruga, koji je otpočeo privatni biznis, prati svuda po svetu. Ipak, stvari su krenule da se odvijaju u pogrešnom smeru.

‒ Udala sam se iz velike ljubavi, ali ljubav je kvarljiva roba, lako nestane ‒ izjavila je jednom prilikom i otkrila da ju je prvi suprug omalovažavao, govoreći da je niko ne bi hteo, da se za njega nije udala. Tada se, kako kaže borila sa depresijom i velikom bitkom za samopouzdanje.

Ipak, kada je okončala ovaj brak, Suzana je, onda kada se ponovo zavolela, pronašla i ljubav i 2018. godine ponovo se udala za Grka Simeona Ocomokosa, sa kojim je bila u osamnaestogodišnjoj romansi.

Pročitajte: U Grčku odlazi samo u posete! Evo zašto Suzana Mančić ne želi da živi sa Simicom

Privatna Arhiva

 

Komentari (0)

Loading