Celebrity News

Dva venčanja i jedna NEPRIJATNA situacija: Zavirite na svadbeno veselje Željka i Jovane Joksimović (FOTO)

Venčanje Jovane i Željka Joksimovića dogodilo se, ne jednom, već dva puta, a lepa voditeljka za te prilike imala je dva potpuno drugačija outfita, od kojih je svaki bajkovit na svoj način.

Dva venčanja i jedna NEPRIJATNA situacija: Zavirite na svadbeno veselje Željka i Jovane Joksimović (FOTO)

Verovatno malo ko zna da je Jovana Joksimović svom suprugu sudbonosno "da" rekla čak tri puta. Svoj brak su Željko i Jovana sklopili na Maldivima 20. januara 2012. godine, međutim, po povratku u Srbiju nastale su prave peripetije oko priznavanja tog braka. Još jednom su se venčali u prisustvu svedoka u svom stanu u Beogradu, da bi 2014. godine uživali u crkvenom venčanju i svadbenom veselju, na kome je prisustvovao sam vrh srpske elite.

Kada se pre devet godina na Maldivima udala za Željka, Jovana je blistala u prelepoj beloj haljini, koja je savršeno istakla njen preplanuli ten. Svedena kika, jednostavan buket i plaža bilo je sve što je trebalo da ova bajka počne na neverovatan način.

Pročitajte: VELIKA RADOST u domu Jovane i Željka Joksimovića - Svi čestitaju, ovo smo čekali! (FOTO)

Ipak, kada su na plaži izgovorili sudbonosno "da", ni slutili nisu da ih u Beogradu čeka niz peripetija, zbog kojih će se još jednom venčati u svoja četiri zida.

Crkveno venčanje desilo se dve godine kasnije, kada su u Crkvi Aleksandra Nevskog na Dorćolu Jovana i Željko sudbonosno "da" rekli i pred Bogom.

Jovana je tada blistala u prelepoj čipkanoj venčanici, koju je za nju dizajnirao Darko Kostić, a u naručju je nosila svog sina.

Pročitajte: MAGIČNA NOĆ POD ZVEZDAMA - Saznajte na koju letnju destinaciju su se otisnuli Jovana i Željko Joksimović (FOTO)

Na velikom svadbenom veselju tada se okupila srpska elita, a došlo je i do jedne veoma neprijatne situacije, jer su se na venčanju Jovane i Željka Joksimovića, posle mnogo godina, prvi put sreli Čedomir Jovanović i Ceca. Ipak, zbog dragih prijatelja, gosti su našli načina da prevaziđu neprijatnost, kako ne bi pokvarili veselje mladenaca.

Pročitajte: Potres u porodici: -Čedomir Jovanović u suzama zbog najstarijeg sina (FOTO)

Instagram

 

Kum na venčanju Jovani je bio Srđan Predojević, sa kojim je godinama vodila "Jutarnji program".

Svadbena proslava odigrala se u elitnom restoranu, a među zvanicama bili su Branka Nevistić, Dragan Bjelogrlić sa suprugom, Saša Matić, Halid Muslimović, Zorica Brunclik, Ana Bekuta i mnogi drugi.

Komentari (0)

Loading