Celebrity News

Kume, zar i ti? Ovo je DOKAZ da Srđan Jovanu NE MOŽE DA VIDI OČIMA posle svega (FOTO)

Odnos Jovane Joksimović i Srđana Predojevića više nije sjajan...

Kume, zar i ti? Ovo je DOKAZ da Srđan Jovanu NE MOŽE DA VIDI OČIMA posle svega (FOTO)

Voditeljka Jovana Joksimović i voditelj Srđan Predojević radili su dugi niz godina zajedno i iz tog poznanstva i poslovne saradnje rodilo se prijateljstvo, pa potom i kumstvo. Međutim, izgleda, sudeći prema najnovijem Srđanovom potezu, da više nije sve tako idilično u njihovom odnosu.

Odnos Jovane Joksimović i Srđana Predojevića je narušen, budući da je venčani kum voditeljke odlučio da uradi neočekivanu stvar. Dugo se spekulisalo da su kumovi zavađeni nakon njihovog poslednjeg poslovnog angažmana, kada su napustili TV "Prva". Tada se u domaćim medijima spekulisalo nakon što su dali otkaz da mu je Jovana ponudil posao na televiziji svog supruga, ali za znatno manju platu.

Oni se tim povodom nisu oglašavali, a takođe, kako je pisao naš magazin, Jovana Srđanu nije čestitala 50. rođendan, što dodatno ide u prilog tvrdnjama da nisu raščistili nesuglasice.

Pročitajte: Dva venčanja i jedna NEPRIJATNA situacija - Zavirite na svadbeno veselje Željka i Jovane Joksimović (FOTO)

Instagram screenshot

 

Dodatno, voditelj je nedavno odlučio da ukloni Jovanu sa svog "Instagrama" , te je sada ne prati, budući da verovatno ne želi da gleda njene objave, dok Jovana ipak i dalje njega prati na ovom mreži, što je iznenađujuće.

Da li su i dalje u svađi ili su donekle izgladili odnose, Jovana i Srđan se nisu oglašavali po tom pitanju, te ostaje vreme da pokaže da li će se kumovi u budućnosti pomiriti.

Komentari (0)

Loading