Celebrity News

Najteži dani folk legende! Miroslav Ilić: Lekari ne mogu da nađu UZROK MOJE BOLESTI

Zdravlje Mirloslava Ilića svojevremeno je bilo narušeno, budući da se pevač borio sa izvesnim tegobama i problemima.

Najteži dani folk legende! Miroslav Ilić: Lekari ne mogu da nađu UZROK MOJE BOLESTI

Ata Images

Pevač Miroslav Ilić svojevremeno je imao izvesne zdravstvene tegobe koje su ga dosta iscrpljivale. Na sve načine on je pokušavao da se reši tih tegoba, a put ka ozdrvljenju bio je dugačak i naporan.

Zdravlje Miroslava Ilića bilo je narušeno

Zdravlje Miroslava Ilića bilo je ugroženo, sudeći po tome, kako je tada ispričao za "Story" , da se nije osećao dobro i da lekari nisu odmah imali rešenje za njegov problem.

Naime, folk muzičar imao je zdravstvene tegobe zbog alergija, koje su ga iscrpele.

Pročitajte: DOKAZI - Posle OVIH fotografija biće vam jasno kome da verujete - Miroslavu Iliću ili Miri Antonović

ATA Images

 

- Već dve godine kuburim sa alergijom i često se ne osećam dobro. Lekari nikako ne uspevaju da ustanove na šta sam alergičan i ja se nerviram zbog toga. Poštujući sugestije doktora, podvrgao sam se svim neophodnim analizama, ali i dalje ne znamo šta konkretno uzrokuje moje alergijske reakcije i šta bi trebalo da izbegavam da bih sebi olakšao situaciju. Najgore mi je kada dođe proleće, tada mi baš bude loše, a posebno zbog toga što sam stalno na putu radi nastupa, a pored toga imam mnogo obaveza i zbog snimanja koja znaju da se oduže i samim tim deluju prilično iscrpljujuće - rekao je ranije Ilić za naš magazin.

Takođe, on je išao na infuzije i borio se za svoj oporavak, te je bio vrlo optimističan kada su u pitanju prognoze njegove bolesti.

- Inače, nemam gušenja koja su karakteristična za neke alergije, već mi se samo nos zatvori. Da zlo bude gore, ja inače imam probleme sa sinusima, pa kada mi se alergijske reakcije pojačaju, disanje mi bude sasvim otežano. Pre nekoliko dana toliko mi nije bilo dobro, pa sam morao da odem na kliniku da primim infuziju, pa su mi tada lekari dodatno dali još i neke voćne koktele koji su dobri za to. Ne znam ni ja šta je, živim kako moram, pa šta bude biće - optimistički je zaključio pevač svojevremeno.

Komentari (0)

Loading