Celebrity News

ŽIVOT NA VISOKOJ NOZI: Zavrite u dom Helene Topalović u kojem živi sa misterioznim suprugom (FOTO)

Dom Helene Topalović, u koji se uselila nakon udaje za Dragana Aleksića, odiše glamurom i luksuzom.

ŽIVOT NA VISOKOJ NOZI: Zavrite u dom Helene Topalović u kojem živi sa misterioznim suprugom (FOTO)

Ćerka Milana Topalovića Topalka, navikla je da uzima sve najbolje od života. Neretko na društvenim mrežama možemo videti fotografije sa dalekih destinacija na koje putuje sa suprugom, kao i fotografije brojih poklona i atratktivnih mesta koje obilazi. Tako nije ni iznenađujće da se na njenom "Instagramu" mogu pronaći i fotografije velelepnog doma u kojem živi sa partnerom.

Pročitajte: Topalko objavio fotografiju - Evo kako izgleda deset godina stariji Helenin muž, svi komentarišu JEDNO

 

Dom Helene Topalović i Dragana Aleksića, pravo je utočište svežeg bračnog para i njihovo ljubavno gnezdo u koje malo koga primaju. Spekuliše se da se Helenin suprug bavi nekretninama, te nije ni čudno da je za svoju dragu suprugu birao samo najbolje i da su se skućili u Beogradu.

Na pomenutim fotografijama u prvom planu su odevne kombinacije koje Topalkova ćerka nosi, ali se u pozadini može zapaziti njen novi dom.

Pročitajte: Ko je MISTERIOZNI I PREBOGATI muž Topalkove ćerke Helene koji joj ispunjava sve želje i poklanja život u luksuzu? (FOTO)

Sve obiluje minimalističkim stilom, cveća ima na pretek, a Helena ima svoj specijalni kutak u kojem boravi najviše. U pitanju je prostorija u kojoj se ona šminka i u kojoj ima veliko ogledalo. 

Ipak, za sada se ne mogu videti uspomene u domu, budući da je par nek otpočeo zajednički i bračni život, te će njihov prostor tek zasijati toplinom i dirljivim detaljima.

Komentari (0)

Loading