Celebrity News

Važio je za najboljeg frajera na javnoj sceni! Evo gde je danas i KOLIKO PRELEPU PORODICU ima Radin bivši Momir Gajić (FOTO)

Rada Manojlović i Momir Gajić pre nekoliko godina bili su u epicentru medija, a prema nekim izjavama pevačice, ta veza se nije završila slavno. Bivši dečko Rade Manojlović danas živi daleko od Srbije, a veze sa njom gotovo se i ne seća, budući da uživa u roditeljstvu.

Važio je za najboljeg frajera na javnoj sceni! Evo gde je danas i KOLIKO PRELEPU PORODICU ima Radin bivši Momir Gajić (FOTO)

Nekadašnji košarkaški trener, Momir Gajić, zabavljao se sa pevačicom Radom Manojlović oko tri godine, a njihova veza završila se teškim rečima sa obe strane.

Pročitajte: Veliki gubitak Rade Manojlović - Bila nam je oslonac i zamena za mamu

 

 

Naime, Rada Manojlović i Momir Gajić, raskinuli su 2015. godine posle višegodišnje veze, a kako se pisalo, nisu ostali u dobrim odnosima. Dok su bili u skladnom odosu, nekadašnji najpoželjniji momak nije davao izjave, dok je, kako se tada pisalo, Rada želela da se uda za njega i govorila da je nikad srećnija.

Rada Manojlović i Momir Gajić nisu se rastali u dobrim odnosima

Međutim, život je za njih imao drugačije planove, te su se rastali, nakon čega je Momir izjavio da je "Rada dokaz da ne treba biti sa pevačicom" .

Takođe, ni ona mu nije ostala dužna.

- Sa bivšim dečkom raskinula sam pre pet i po meseci i ne bih mu dodatno poklanjala pažnju. Za mene je mrtav. Na tu priču bih stavila tačku, a on će ostati poznat kao “bivši dečko Rade Manojlović” - rekla je ona tada, prenosi "Blic" .

Ipak, budući da je Momir živeo u Americi, daljina je učinila da njihovi odnosi zahladne.

- Pored moje karijere, smetala nam je i daljina. U vezi je bilo i prelepih trenutaka, ali i daljina je učinila svoje. On živi i radi u Americi, a ja u Srbiji. Neko vreme smo uspevali da uskladimo obaveze i viđamo se, ali česta razdvojenost je presudila - objasnila je Rada, prenosi pomenuti medij.

Pročitajte: Nakon gubitka majke ONA joj je pružila sigurnost - Ovo je maćeha Rade Manojlović koja se nikada ne eksponira (FOTO)

 

 

Danas, Momir Gajić je uspešni košarkaški agent i živi u Americi. Tamo se oženio atraktivnom lepoticom iz Srbije, Nevenom, koja mu je rodila dve preslatke ćerke. Oni su skladna porodica, ne razdvajaju se i žive svoju bajku.

Pročitajte: Porodica presrećna, Rada Manojlović se odlučila na veliki korak

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading