Celebrity News

Draškova porodica želi da ih rastavi! Ovo je korak kojim Tanja Savić i gradonačelnik Banja Luke žele da sačuvaju vezu

Tanja Savić i Draško Stanivuković konstantno su na udaru medija, od kada se za njihovu romansu saznalo. I dok ih Tanjina porodica bezuslovno podržava, porodica mladog gradonačelnika Banja Luke nije oduševljena odabirom svoga sina.

Draškova porodica želi da ih rastavi! Ovo je korak kojim Tanja Savić i gradonačelnik Banja Luke žele da sačuvaju vezu

S obzirom na brojne poteškoće sa kojima se u poslednje vreme susreću Tanja Savić i Draško Stanivuković, nije tajna da je par razmišljao i o raskidu. Ipak, uprkos osudi okoline, neslaganju Draškovih roditelja i pretnjama Tanjinog bivšeg muža, njih dvoje odlučili su se da svoju vezu podignu na sledeći nivo i otpočnu zajednički život.

- Draško i Tanja su dosta razgovarali. Od kada se saznalo za njih u velikom su problemu, pogotovo gradonačelnik kome ne ide u prilog da se svaki dan žuta štampa bavi njime i njegovim ljubavnim životom. Njegova porodica nikako ne podržava vezu sa Tanjom, pa su čak hteli i da se rastanu, ali su shvatili da treba da se bore jer je ljubav jača od svega. Pošto im Dušan upućuje jezive pretnje, Draško je rekao Tanji da želi da mu bude bliže i da će je on zaštititi pa je predložio da se sa decom preseli u Bosnu. Ona se nećkala i to samo zbog sinova, jer bi trebalo da promene i školu i da se naviknu na nove drugare, a samim tim dobili bi i novo okruženje. Rekla mu je da mora da priča sa decom, pa tek onda da donese odluku. Međutim, posle nekolio dana saopštila mu je da pristaje da se preseli u Banja Luku. Draško je bio presrećan, odmah je našao stan i odmah joj je poslao slike i snimke. Dogovorili su se da posle Nove godine ode sa decom kod njega. Stan je baš veliki, im tri spavaće sobe, tako da će imati prostora za sve, a verovatno će i Draško veći deo vremena provoditi sa Tanjom i decom. On želi da bude siguran i da Tanju zaštiti maksimalno, a kako je poslom vezan za Banja Luku, najbolja opcija je Tanjino preseljenje - tvrdi izvor za "Star".

Pročitajte: Novi korak u vezi Tanje Savić i Draška - Posle napada bivšeg muža STIŽU NAJRADOSNIJE VESTI!

 

 

Iako Draško i Tanja još uvek javno nisu potvrdili svoju vezu, njihove porodice već nekoliko puta govorile su o ovoj romansi. Ipak, ne želeći da otkriva detalje, Tanja je za medije o svom emotivnom statusu rekla malo, ali  sasvim dovoljno:

- Dovoljno je da kažem da sam srećna - bila je jasna pevačica.

Komentari (0)

Loading