Celebrity News

Zavirite na intimnu proslavu malog Nikolasa: Frano i Milena Lasić sinu proslavili prvi rođendan (FOTO)

Sin Frana Lasića i njegove, tri decenije mlađe supruge, likovne umetnice Milene napunio je godinu dana, a ponosni roditelji ovaj događaj obeležili su u krugu najbližih prijatelja u svom domu.

Zavirite na intimnu proslavu malog Nikolasa: Frano i Milena Lasić sinu proslavili prvi rođendan (FOTO)

Za tu priliku Frano i Milena Lasić, koji ove godine slave devet godina ljubavi, dnevni boravak i trpezariju ukrasili su balonima u tirkiznoj, srebrnoj i beloj boji, a na jednom od njih upisana je rođendanska čestitka malenom Nikolasu.

Pročitajte: Zavirite na svadbeno veselje Frana i Milene Lasić: Zvanice su se posebno obradovale jednom detalju (FOTO)

Instagram

 

Budući da se bliži proslava Nove Godine rođendansko ukrašavanje još lepšim je učinila prekrasna jelka u samom centru sa lampicama.
Zajedno sa prijateljima u divnoj atmosferi, uz pop muziku i dobro vino Lasići su dočekali jedan od najvažnijih dana u životu. 


Pročitajte: Kakav par! Frano i Milena Lasić pokupili svu pažnju na beogradskom događaju, komplimenti samo pristižu

Instagram

 

Rođenje naslednika, uprkos komplikacijama koje su Milenu zadesile pred porođaj, pamte isključivo po neizmernoj sreći. Naime, nekoliko dana pre nego što je osetila trudove umetnica je dobila koronavurus.

- U ponedeljak ujutru izgubila sam čulo mirisa, otišla sam na testiranje i dobila pozitivan rezultat. Pet, šest dana sam ležala, potpuno izmučena, a onda je u noći između subote i nedelje počeo porođaj. Videla sam bebu na sekund. Zato sam i želela spinalnu anesteziju da bih mogla da je vidim odmah po rođenju. A u skladu s protokolom za porodilje s kovidom, odmah su je odveli iz porođajne sale. Tako da sam sina videla tek kada sam izašla iz porodilišta - kazala je ranije ona.

Instagram

 

 

Sin Frana Lasića za svoj prvi rođendan dobio je pregršt poklona i čestitki, muzičar i slikarka potrudli su se da mu kupe i više od očekivanog, a za svoje zvanice napravili su večeru za pamćenje.

 

Komentari (0)

Loading