Celebrity News

OVO JE DOKAZ o problemima u braku Verice i Veljka! Dok je ona sinoć imala reviju, evo šta je on radio (FOTO)

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević uživaju u svom skladnom braku, a posle sinoćnjeg događaja jasno je da li je baš toliko skladan kakvog ga predstavljaju.

OVO JE DOKAZ o problemima u braku Verice i Veljka! Dok je ona sinoć imala reviju, evo šta je on radio (FOTO)

Modna kreatorka Verica Rakočević održala je sinoć svoju reviju u Svečanoj sali Skupštine grada Beograda, u okviru revija održive mode. Pored nje svoje radove predstavili su  Tamara Jarić i Igor Todorović. Osim što je prisutne oduševila njena kolekcija koja se bazira na recikliranju materijala i smanjenju hiperprodukcije, svi su motrili na ponašanje Veričinog muža, Veljka Kuzmančevića.

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević važe za srećan par, koji prolazi manje trzavice, koje su normalne u svakom odnosu. Ipak, prethodne kreatorkine izjave, kao i jedna objava na fejsbuku, svojevremeno su izazvale sumnje da nešto između njih ne štima.

Pročitajte: Jedini je došao na njeno venčanje - Upoznajte sina Verice Rakočević, tri godine starijeg od Veljka (FOTO)

Boško Karanović

 

Zbog toga, pretpostavlja se da je Veljko rešio da stane na put svim govorkanjima, te se našao da reviji u prvom redu, podržavajući svim srcem svoju suprugu, na koju je neizmerno ponosan.

Ovakav njegov potez svedoči o tome da je između njih sve u redu, te da žive svoju ljubavnu bajku, koja se bazira na uzajamnom poštovanju i međusobnoj podršci, koju pružaju jedno drugom.

Komentari (0)

Loading