Celebrity News

Nju NIKADA niste imali prilike da vidite: Ovo je prva supruga Žike Jakšića sa kojom ima sina Andriju (FOTO)

Prva žena Žike Jakšića potpuno je nepoznata javnosti, a producentu je rodila sina.

Nju NIKADA niste imali prilike da vidite: Ovo je prva supruga Žike Jakšića sa kojom ima sina Andriju (FOTO)

Ata Images

Producent, tekstopisac i kompozitor Žika Jakšić svoj privatni život, naročito onaj deo života koji se tiče njegovog prvog braka, vešto je sakrio od javnosti. Dok Dajanu Paunović, njegovu drugu suprugu, publika i te kako zna, o prvoj supruzi, Snežani, gotovo ništa se ne zna.

Prva žena Žike Jakšića, ostala je misterija do dana današnjeg, ali se ipak pojavila njena fotografija, te je postalo poznato kako izgleda. Naime, ona je sušta suprotnost Dajani- nije javna ličnost i ima crnu kosu.

Snežana je sa Žikom dobila sina Andriju, koji nije zainteresovan za estradu i bavi se neskavidašnjim zanimanjem. On živi i radi u Nemačkoj, kao enolog, pritom je najmlađi u toj državi sa tim životnim pozivom.

Pročitajte: VIŠE NEMA SUMNJE - Snimak iz doma Dajane Paunović otkriva istinu o njenom pomirenju sa Žikom Jakšićem (VIDEO)

Instagram

 

Iako su se rastali pre mnogo godina, Snežana i Žika imaju dobar odnos, a on joj je beskrajno zahvalan jer brine o njihovom zajedničkom sinu.

- U svom životu nisam imao mnogo žena. Deset godina sam bio u prvom braku, sedam u drugom, ali kad bih sve godine sabrao, nije to neki veliki broj žena. Nemam čime da se hvalim, jer mi nije bitno. Ima jedno pet žena koje su ostavile trag u mom srcu i ja sve njih volim, poštujem i cenim. I zato želim da pozdravim Dajanu, koja je zaista prelepa i koja vodi računa o našem sinu Dušanu, kao što i Snežana vodi računa o mom starijem sinu Andriji- ispričao je svojevremeno producent, prenosi "Grand online" .

Komentari (0)

Loading