Celebrity News

Željko i Jovana beskrajno ponosni: Prva fotografija bliznakinja Ane i Srne će vas raznežiti

Ćerke Jovane i Željka Joksimovića, četvorogodišnje bliznakinje Srna i Ana vode život ispunjen pažnjom i ljubavlju, a roditelji su doneli važnu odluku, da ih u javnosti neće eksponirati.

Željko i Jovana beskrajno ponosni: Prva fotografija bliznakinja Ane i Srne će vas raznežiti

Ljubav Jovane i Željka jača je iz dana u dan, jer je reč o ljubavi koja se deljenjem umnožava. Kada su svoja srca poklonili sinu Kosti, njihova radost bila je ogromna, ali kada su se u njihova srca i dom uselile bliznakinje Ana i Srna, sreća je postala kompeltna.

Devojčice koje danas imaju pune četiri godine u dom Joksimovića unele su radost, smeh i zabavu, a posebnno su očarale svog starijeg brata Kostu.

Ipak, roditelji, čiji uspeh vrtoglavo raste, a samim tim i interesovanje medija, odlučili su da svoju decu poštede budnog oka javnosti i da ih medijski ne eksponiraju.

Ćerke Jovane i Željka Joksimovića - prva fotografija

Samim tim, na društvenim mrežama postoji samo jedna, prva fotografija ćerki Željka i Jovane, na kojoj se vidi koliko ih brat Kosta brižno čuva.

Instagram

 

Ćerke Jovane i Željka Joksimovića od tada odrastaju daleko od radoznalih pogleda, užviaju u svom bezbrižnom detinjstvu i ljubavi koju im članovi porodice bezuslovno pružaju.

Komentari (0)

Loading