Celebrity News

Mali Matija ostavio oca u POTPUNOM ŠOKU! Evo šta je Danijelin i Ognjenov naslednik poželeo za rođendan (FOTO)

Sin Ognjena Amidžića proslavio je osmi rođendan, a anegdotu sa rođendanskog slavlja, sa javnošću je podelio i ponosni otac.

Mali Matija ostavio oca u POTPUNOM ŠOKU! Evo šta je Danijelin i Ognjenov naslednik poželeo za rođendan (FOTO)

Matija Amidžić, sin Danijele i Ognjena Amidžića, njihov je najveći ponos. Iako Ognjen mnogo radi trudi se da ipak svakodnevno provede kvalitetno vreme sa sinom, svestan činjenice da prave vrednosti dete stiče kod kuće.

Ognjen i Danijela svojski se trude da Matiju dobro vaspitaju i kod njega razviju i neguju broje vrline, među kojima je skromnnost na prvom mestu. U tome su roditelji uspeli, a ponosni otac podelio je sa javnošću duhovitu, ali za mnoge poučnu anegdotu sa rođendana svoga sina.

Pročitajte: Ispovest Ognjena Amidžića za "Story" - Mogao bih da budem bolji otac

Boško Karanović

 

- Moj najdraži sin Matija, napunio je danas 8 godina. Poduvao je svećice i zamislio želju. Kad su ga pitali šta si zamislio, rekao je:" Ne znam da li će se ostvariti, ali zamislio sam da mi tata pokloni 100 dinara "- napisao je Ognjen na svom "Twitteru" i zabavio brojne pratioce, dok su neki primetili da je dečak koji može da dobio mnogo više izuzetno skroman, zbog čega bi roditelji trebali da budu neizmerno ponosni.

 

 

Komentari (0)

Loading