Celebrity News

DOŠLO JE DO RAZVODA! Otac Dijane Đoković Zdenko otkriva šokantne tajne slavne porodice koje pokušavaju da sakriju

Deda Novaka Đokovića nije se nikada medijski eksponirao, a svojevremeno je otkrio privatne detalje iz porodice, koje niko nije znao.

DOŠLO JE DO RAZVODA! Otac Dijane Đoković Zdenko otkriva šokantne tajne slavne porodice koje pokušavaju da sakriju

Otac Dijane Đoković, Zdenko Žagar, dugo je bio nepoznat javnosti. Nakon njegovog intervjua svojevremeno za domaće medije, mnoge je iznenadila njegova neobična životna priča, kao i detalji odnosa sa ćerkom.

Deda Novaka Đokovića, rođen je u Vinkovcima, u Hrvatskoj, a prema informacijama iz medija, živi na Banovom Brdu u Beogradu. Svojevremeno Zdenko je otkrio svoju tužnu životnu priču i objasnio zašto nije bio u dobrim odnosima sa ćerkom.

Deda Novaka Đokovića otkriva porodične tajne

- Rođen sam u Vinkovcima u Hrvatskoj, kao i moja bivša supruga, Novakova baka Elizabeta. Došao sam u Beograd kao vojno lice, a ona na školovanje. Tu su nam se rodile ćerke Dijana i Sanda. Ja sam četiri godine bio na službi u Prištini, svakog vikenda sam putovao do Beograda i nazad, pa zamislite kakav je to život bio. Sve to se odrazilo na porodične odnose. Došlo je do razvoda, to vam je priča vojnog lica. Nisam mogao da učestvujem u podizanju ćerki koliko je trebalo. Stvorila se neka tampon zona, tenzija između nas i uvek ono pitanje ko je kriv. Kažem da je za svađu potrebno dvoje. Dijana je krivicu prebacivala na mene, nije mi to oprostila. One su živele s majkom, da su živele sa mnom, možda bi bilo drugačije. Bile su mlade, neiskusne, nisu shvatale da nije zlato sve što sija. Žao mi je zbog toga. Kasnije su se odnosi popravili, sada je sve kako treba - rekao je on za "Kurir".

Takođe, on je dodao da je povremeno čuvao Novaka dok je bio mali, te da je bio mirno dete.

Matt King/Getty Images

 

- Nisam mnogo učestvovao u njegovom odrastanju. Bilo je trenutaka kad smo bilo zajedno. Jednom su mi ga ostavili kao malog da ga čuvam na Kopaoniku. On me odmah prihvatio, neverovatno koliko je od malih nogu bio dobar i vaspitan. Zajedno smo skijali i on je već tada bio brži od nas. Mi gledamo gde je, a on nas čeka na kraju staze, leži na snegu i smeje se - dodao je Đokovićev deda tada za pomenuti medij.

Ipak, najbolji teniser na svetu retko posvećuje svog dedu, zbog treninga i obaveza.

 - Bukvalno nema kad. Odem do terena, znam kad trenira i provedemo tamo desetak minuta. Smatram da je ponekad suviše dugo u Beogradu, ne sada, sad je druga situacija, nego inače. Ovde nema mnogo vremana za treninge, svaki dan ga razvlače na drugu stranu, a uvek ga posle čekaju važni turniri - rekao je Zdenko za pomenuti medij.

Sa Markom i Đorđem Đokovićem, otac Dijane Đoković ima dobar odnos, a praunukom Stefanom je oduševljen.

- Marko je super, vrlo prijatan, kulturan. Stalno me pita kako sam. Baš sam pitao Dijanu za Đoleta... Ušao je u neke godine, postoje mnogi ljudi koji su oko njega, da li on može da razluči ko su mu pravi prijatelji, a ko su oni koji su uz njega samo iz koristi... Onda mi ona kaže: "Ne boj se, taj trista odsto bolje čita ljude čak i od oca." Sreo sam sad na terenu i malog Stefana, on uzeo reket i udara lopticu. Pitaju ga da li zna ko sam. "To ti je pradeda", kažu, a on me gleda. Sveti Stefan, tako ga ja zovem - rekao je svojevremeno deda Novaka Đokovića, prenose domaći mediji.

Komentari (0)

Loading