Celebrity News

Svekar joj je čuveni Ljubivoje Ršumović: Ovo je sestra Borke Tomović, SVI JE ZNATE (FOTO)

Sestra Borke Tomović poznata je rediteljka, koja je udata za poznatog scenaristu i dramaturga.

Svekar joj je čuveni Ljubivoje Ršumović: Ovo je sestra Borke Tomović, SVI JE ZNATE (FOTO)

Glumica Borka Tomović, koju je publika obožavala u seriji "Ljubav, navika, panika" , ponovo osvaja gledaoce ulogom u seriji "Crna svadba" . Iako je poznato da je njen partner odbojkaš Novica Bjelica, njen privatni život nije otvorena knjiga za javnost. Ipak, takođe se zna da ima stariju sestru, za koju je neizmerno vezana.

Sestra Borke Tomović starija je od glumice četiri godine, a takođe se bavi umetnošću. 

Naime, Ana Tomović je rediteljka, diplomirala je pozorišnu i radio režiju na FDU u Beogradu u klasi Egona Savina a takođe je supruga slavnog režisera i dramaturga. Ona je udata za Vuka Ršumovića, a ujedno je i snaja čuvenog pisca Ljubivoja Ršumovića.

Pročitajte: Svoju intimu čuva od radoznalih pogleda - Evo kako izgleda čovek koji je osvojio srce Borke Tomović (FOTO)

 

 

Sudeći po fotografijama koje sestra slavne glumice objavljuje na društvenim mrežama, stiče se utisak da su Borka i Ana vrlo fizički slične. Takođe, redieljka se ne eksponira i ne daje previše izjava u medijima, ali je jednom progovorila o svom životnom pozivu.

- Studio glume kod Žike Prokića u "Kolarčevom univerzitetu" tokom srednje škole bila je najznačajnija prekretnica u mom životu. Taj dramski studio me je preobratio i definisao kao osobu. Odjednom sam znala šta želim. Želela sam pozorište, ne nužno glumu. Jednostavno nisam volela da budem na sceni, nije mi bilo prijatno. Međutim, i mnogi poznati glumci osećaju isto, ali svaki put iznova prevazilaze taj osećaj kad izađu na scenu. Ja sam želela nešto skrivenije, a jednako uzbudljivo i intenzivno. Malo-pomalo, otkrila sam da mi to omogućava bavljenje režijom - rekla je Ana Tomović jednom prilikom za "Gloriju" .

Komentari (0)

Loading