Celebrity News

OVO JE MOJA ISTINA! Petar Grašo prvi put o raskidu veze sa Danijelom i ljubavi sa 15 godina mlađom Hanom nakon što ga je ceo Balkan OSUDIO

Petar Grašo i Hana Huljić - par koji je glavna tema u medijima poslednjih dana, više se ne krije.

OVO JE MOJA ISTINA! Petar Grašo prvi put o raskidu veze sa Danijelom i ljubavi sa 15 godina mlađom Hanom nakon što ga je ceo Balkan OSUDIO

Nakon što je poput bombe odjeknula vest u medijima da su umetnica Danijela Martinović i pevač Petar Grašo, nakon veze duge preko 25 godina raskinuli, mnoge je iznenadilo to što je on ubrzo uplovio u vezu sa ćerkom Tončija Huljića, Hanom Huljić.

Petar Grašo I Hana Huljić od prvog dana nisu se krili od znatiželjnih očiju, a umetnik ju je vrlo brzo upoznao sa najbližim prijateljima i saradinicima. Ipak, nakon što je razotkriveno da se zabavljaju, njih dvoje nisu davali izjave u medijima.

Sada je Grašo po prvi put progovorio za hrvatske medije o svojoj vezi, te je otkrio detalje svog odnosa sa 15 godina mlađom Hanom.

Pročitajte: OSTAVLJENA POSLE 24 GODINE - Danijela Martinović PRVI PUT ISKRENO o raskidu sa Petrom Grašom i SLOMLJENOM SRCU

Mirko Tabađević

 

- Vrlo smo srećni i zadovoljni i tako treba da bude. Hana je jako dobro i srećni smo - rekao je pevač u emisiji “Inmagazin” .

Takođe, on je naglasio da mu je smetalo izvesno izveštavanje pojedninih medija o njegovoj vezi.

- Ja sam nekako naučio da, s obzirom da dosta skrivam svoj privatni život, pa je pažnja javnosti veća. Ali moram biti iskren da me pomalo iznenadila kreativnost određenih medija u smišljanju raznih i raznolikih oblika ničega, zapravo. Mi živimo svoj život i bitno je da su ljudi oko nas zadovoljni i da su svi mirni ali i zadovoljni - zaključio je Petar Grašo u pomenutoj emisiji.

Komentari (0)

Loading