Celebrity News

NIJE IZDRŽALA: Bekuta se SLOMILA dok je primala saučešće, okupljaju se pripadnici javne scene da se oproste od Milutina Mrkonjića (FOTO)

Sahranja Milutina Mrkonjića odigrava se danas na Novom groblju u Beogradu, u Aleji zaslužnih građana, a brojne njegove kolege, saradnici i prijatelji došli su da ga isprate na večni počinak.

NIJE IZDRŽALA: Bekuta se SLOMILA dok je primala saučešće, okupljaju se pripadnici javne scene da se oproste od Milutina Mrkonjića (FOTO)

Političar i narodni poslanik, Milutin Mrkonjić, preminuo je 27. novembra u 79. godini, nakon što je bio hospitalizovan na kardiovaskularnoj klinici na Dedinju. Najvažniju životnu bitku on je nažalost izgubio, a mnogi ne mogu da se pomire sa tim da ga više nema.

Sahrana Milutina Mrkonjića - Ana Bekuta u suzama

Sahrana Milutina Mrkonjića uskoro počinje, a među prvima na groblje stigla je njegova dugogodišnja partnerka Ana Bekuta sa porodicom - sinom Igorom i unucima Sonjom i Brankom, a na groblje su doneli veliki venac. Slomljena od bola i suzama, pevačica je stajala pored kovčega, dok su je najbliži pridržavali.

Pročitajte: Komemoracija okupila voljene - Ana Bekuta NEMA OD BOLA u prvom redu, a evo da li je došla Mrkina supruga Daša (FOTO)

Ata Images

 

Brojne javne ličnosti, došle su da izjave saučešće neutešnoj Ani, a mnogi doneli i vence, kao i crvene ruže.

Podsetimo, Milutin Mrkonjić, političar i dugogodišnji partner pevačice Ane Bekute, preminuo je 27. novembra u 79. godin, na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje", gde se poslednjih nedelja lečio zbog velikih srčanih smetnji i tegoba koje su ga mučile. Jedan je od osnivača SPS-a, a u svojoj dugoj poslovnoj i političkoj karijeri bio je na više značajnih funkcija. Za života je kupio porodičnu grobnicu, a bila mu je želja da u njoj počiva.

Komentari (0)

Loading