Celebrity News

Supruga Daša i partnerka Bekuta na sahrani BEZ POZDRAVA! Evo ko je sve došao da isprati Mrku (FOTO)

Sahranjen Milutin Mrkonjić danas u Aleji zaslužnih Građana, na Novom groblju, u Beogradu.

Supruga Daša i partnerka Bekuta na sahrani BEZ POZDRAVA! Evo ko je sve došao da isprati Mrku (FOTO)

Političar i narodni poslanik, Milutin Mrkonjić, preminuo je 27. novembra u 79. godini, nakon što je bio hospitalizovan na kardiovaskularnoj klinici na Dedinju, a danas je održana sahrana.

Sahranjen Milutin Mrkonjić, a među prvima na groblje stigla je njegova dugogodišnja partnerka Ana Bekuta porodicom - sinom Igorom i unucima Sonjom i Brankom, a na groblje su doneli veliki venac. Prethodno je održana komemoracija u Skupštini grada Beograda, gde su svi bili potreseni.

Sahranjen Milutin Mrkonjić - potresni oproštaj od političara

Slomljena od tuge za bratom, potom je stigla i sestra Milutina Mrkonjića, Nada, koja je jedva stajala na nogama od tuge, prenose domaći mediji. 

Takođe, pojavila se i Mrkonjićeva zakonita supruga, Dragana Mrkonjić Daša, koja nije bila na komemoraciji, sva u crnini. Ona se jedva kretala, dovela ju je porodica, a bila je slomljena zbog smrti čoveka sa kojim je provela tri decenije.

Nikola Tomić/telegraf.rs

 

Pročitajte: Komemoracija okupila voljene - Ana Bekuta NEMA OD BOLA u prvom redu, a evo da li je došla Mrkina supruga Daša (FOTO)

ATA Images

 

Ubrzo nakon došli su i Slavica Đukić Dejanović, Aleksandar Šešelj, Tomislav Nikolić, Dragan Kojić Keba, Jelena Karleuša koja je snažno zagrlila Bekutu, kao i Milica Pavlović, Milica Jokić, harmonikaš Mirko Kodić, Gordana Šaulić, Steva Simeunović, Sonja Hani Mitrović, Uroš Živković sa dedom, Mira Škorić, Aco Pejović, Marko Rokvić, Jovana Tipšin, Viktor Živojinović, Svetlana Ceca Ražnatović, Ivica Dačić i drugi.

Brojni venci pristigli su na groblje, kao i crvene ruže.

Pročitajte: Sada kad Mrke više nema, ISPLIVALA ISTINA! Evo kakav je ZAISTA Bekutin odnos sa njegovom zakonitom ženom

ATA Images

 

Dok su okupljeni izjavljivali saučešće vladao je muk, jer su svi bili nemi od bola, zbog ovog velikog gubitka.

Harmonikaš Aleksandar Aca Sofronijević odsvirao je na sahrani pesmu Bekija Bekića "Čubura" , koja je bila jedna od Mrkonjićevih omiljenih.

Podsetimo, Milutin Mrkonjić, političar i dugogodišnji partner pevačice Ane Bekute, preminuo je 27. novembra u 79. godin, na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje", gde se poslednjih nedelja lečio zbog velikih srčanih smetnji i tegoba koje su ga mučile. Jedan je od osnivača SPS-a, a u svojoj dugoj poslovnoj i političkoj karijeri bio je na više značajnih funkcija. Za života je kupio porodičnu grobnicu, a bila mu je želja da u njoj počiva.

Rođen je 23. maja 1942. godine u Beogradu, gde je do smrti i živeo. U rodnom gradu je završio Građevinski fakultet 1971. godine, a bio je počasni predsednik SPS. Ostavio je mnoštvo neutešnih prijatelja, kolega kao i svoju najveću ljubav- pevačicu Anu Bekutu.

Komentari (0)

Loading