Celebrity News

Melinu nećete prepoznati! Nikad viđena porodična fotografija: DŽinovići samo petnaest dana od rođenja ćerke Đine

Fotografija Harisa i Meline Džinović stara skoro dve decenije, a nastala samo petnaest dana od rođenja ćerke Đine ne prestaje da se komentariše. Mladi i srećni Haris i Melina nisu skidali osmeh sa lica, a fanovi porodice Džinović neprekidno komentarišu samo jedno.

Melinu nećete prepoznati! Nikad viđena porodična fotografija: DŽinovići samo petnaest dana od rođenja ćerke Đine

Naime, kada su dobili ćerku Đinu, Haris Džinović i Melina, tada još uvek Gavrić, bili su par već dve godine. Pažnja koju su u medijima privlačili zbog razlike u godinama pala je tada u zaborav, a svi su se pitali samo jedno, kada će ovaj par stati na "ludi kamen"? Nešto više od godinu dana kasnije Melina je Harisu podarila i sina Kana, a tek 2008. godine postala je gospođa Džinović, uz svedočenje uglednih kumova Slavice Eklston i Filipa Ceptera.

Uzbudljiva ljubavna priča počela je dakle 2002. godine, a fotografije koje su glavna tema u medijima poslednjih nekoliko dana, nastale su 2004. godine, kada se rodila njihova prvenica Đina, danas popularna zvezda "Tik Toka".

Pročitajte: Haris i Melina organizovali žurku povodom useljenja u novu luksuznu vilu - Ceca i Jovana Joksimović se ludo provodile! (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Fotografija Harisa i Meline Džinović ne prestaje da se komentariše

Ono što je, osim porodične sreće, fanovima privuklo pažnju je činjenica da Haris gotovo ne stari, a da je Melina s godinama "kao vino". Moćni par od 2004. do danas postigao je mnogo toga i danas čini se oboje stoje na vrhuncu svog uspha, na čijem se vrhu definitivno nalaze ćerka Đina i sin Kan.

Privatna Arhiva

 

O početku njihove ljubavi, Haris je tada ovako govorio za medije:

- Melina i ja smo se upoznali u Sarajevu. Sve je to bilo spontano, jednostavno se desilo. Za sada nam dobro ide, a šta će biti posle, videćemo. Sve je krenulo iz avanture. Ni ona ni ja nismo se ovome nadali. Onda smo u jednom trenutku rekli jedno drugom: Hajde da napravimo dete! Niko ne zna hoće Ii baš to biti priča za ceo život. Ako bih sad tvrdio da je ona žena mog života, bilo bi to isforsirano. Verujem da ljudi govore takve stvari da bi zadovoljili sujetu onog drugog ili da ga ne bi povredili. Treba biti otvoren. Za mene sada ne postoji druga žena, jer sam s njom, isto kao što i Melina kaže da za nju ne postoji drugi muškarac. Ali, život je nepredvidiv - govorio je tada Haris, ali su i on i Melina vremenom shvatili da su napravili pravi životni izbor.

Komentari (0)

Loading