Celebrity News

Deda Predrag bio bi istinski ponosan! Ćerka Vanje Ejdus krenula dobro utabanim porodičnim putem (FOTO)

Ćerka Vanje Ejdus i unuka legendarnog Predraga Ejdusa krenula je dobro utabanim porodičnim stopama i zaigrala na filmu Srđana Dragojevića "Nebesa". Pored talenda i upornosti, Sana Kostić, kako kaže njena majka, dobila je ulogu i neobičnim spletom okolnosti.

Deda Predrag bio bi istinski ponosan! Ćerka Vanje Ejdus krenula dobro utabanim porodičnim putem (FOTO)

Naime, dvanaestogodišnja ćerka Vanje Ejdus već je pre nekoliko godina imala prilike da sarađuje sa Srđanom Dragojeviće i tada ga je potpuno osvojila.

- Već dugo vodim dramski studio u kom radim sa decom uzrasta od sedam do četrnaest godina. Pre nekoliko godina u studio su došli predstavnici jedne agencije da naprave kasting za reklamu za koju im je trebala devojčica starosti od osam-devet godina. Sana tada nije pohađala nastavu u mom studiju, ali je ponekad odlazila sa mnom. Potrefilo se da je tada i ona bila tu i ja sam i nju, zajedno sa ostalom decom poslala na kasting. Na kraju su je izabrali. Bila je to reklama za jednu banku koju je režirao Srđan Dragojević. Dopala mu se Sana jer je za svoje godine bila slobodna i fokusirana na zadatak. Video je u njoj profesionalca. Dve godine kasnije, kada je počeo da se priprema za snimanje filma "Nebesa", rekao mi je da ima lik devojčice koji bi voleo da glumi Sana. Nije je zvao na kasting već joj je odmah ponudio ulogu. Bilo je to pre pandemije, Sana je imala devet godina i ja sam se složila da igra u tom filmu. Kasnije me je Srđan opet pozvao i rekao da ima i jedna mala uloga za mene - kaže glumica za "Gloriju" i otkriva da njena ćerka u ovom filmskom ostvarenju ima značajniju ulogu od nje:

Pročitajte: Ispovest Vanja Ejdus - Trudim se da ne pokleknem

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanja Ejdus (@vanja_ejdus)

 

- Sanina uloga je veća i značajnija za celu priču. Igra Juliju, ćerku Nade i Stojana, protagonista filma, koje tumače Goran Navojec i Ksenija Marković.

Ćerka Vanje Ejdus pojavila se i u nastavku serije "Besa", gde takođe ima zapaženu ulogu. Međutim, da li će jednog dana odlučiti da gluma bude njen poziv odlučiće sama.

- Jednoga dana kada bude birala svoj životni poziv odlučiće da li će se baviti glumom - bila je jasna Vanja, koja u ćerku ima bezgranično poverenje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanja Ejdus (@vanja_ejdus)

 

Komentari (0)

Loading