Celebrity News

Venčanje je sve vreme čekalo na njih! Oni su bili najvažniji gosti na svadbi Vlade Mandića i Jasmine Trnavac (FOTO)

Venčanje Vlade Mandića i Jasmine Trnavac došlo je posle višegodišnje veze, kao kruna odnosa, koji je bio ispunjen ljubavlju, razumevanjem i podrškom, a čini se da su na sudbonosno "da" toliko dugo gledali, jer su imali želju da tog dana ugoste veoma posebne goste, koji će sa njima slaviti njihovu ljubav.

Venčanje je sve vreme čekalo na njih! Oni su bili najvažniji gosti na svadbi Vlade Mandića i Jasmine Trnavac (FOTO)

Prošlo je već više od godinu dana od kada Jasmina ponosno nosi prezime Mandić, a zbog čega su šest godina čekali da stanu pred oltar, svojevremeno je otkrio nekadašnji sportista:

- Jasmina i ja smo već šest godina zajedno. Dobro se slažemo, poštujemo, volimo, i to je jedino bitno. Nama papir ništa ne znači - govorio je tada, a onda se predomislio i svoju sada već suprugu odveo pred oltar manastira “Hercegovačka Gračanica”.

Pročitajte: Nekada momački stan, sada porodični dom - Ovde živi rukometaš Vlada Mandić, a jedan detalj je posebno zanimljiv! (FOTO)

Grubac photography

 

Venčanje Vlade Mandića i Jasmine Trnavac za mladu je bilo pravo iznenađenje, jer je nekadašnji rukometaš venčanje zakazao sa željom da je iznenadi. Ipak, par dana pre zakazanog datuma saopštio joj je svoje namere, kako bi imala priliku da odabere venčanicu za najvažniji dan u svom životu.

Najvažniji gosti, među malobrojnim zvanicama na intimnoj ceremoniji, bili su njihovo troje dece, Petar, Matea i Sava, koji ne samo da su kruna njihove ljubavi, već su bili u mogućnosti da je sa roditeljima i proslave.

Grubac photography

 

 

Komentari (0)

Loading