Celebrity News

PROČULO SE! Ćerka Irine Vukotić donela odluku koja je ŠOKIRALA MAJKU! (FOTO)

Ćerka Irine Vukotić, Iskra Radović, pravi je avanturista, istovremeno je i vrlo muzikalna što je posebno obradovalo ponosnu majku, koja nije ni slutila u kom muzičkom pravcu će njena mezimica krenuti.

PROČULO SE! Ćerka Irine Vukotić donela odluku koja je ŠOKIRALA MAJKU! (FOTO)

Naslednica harizmatične voditeljke i bivšeg rijaliti učesnika Save Radovića izrazila je želju da svira neki instrument, po mogućstvu bubnjeve. Iako se u početku bunila, najviše zbog komšija kojima buka iz njihovog doma može zasmetati, mama ko mama na kraju nije mogla da odbije svoju jedinicu, te joj je za 13. rođendan ispunila želju.

Pročitajte: Ćerka Irine Vukotić je baš porasla, a svi kažu da liči na oca Savu (FOTO)

Instagram

 

Već tri meseca ćerka Irine Vukotić vežba sviranje na bubnjevima, potpuno je posvećena, a voditeljka joj je angažovala i učitelja.

Pročitajte: Irina Vukotić: Nova šansa za ljubav

Instagram

 

Prvobitan šok kod Irine vrlo brzo zamenio se ponosom, koji je nedavno podelila sa pratiocima na “Instagramu”.

- Pripreme za školsku priredbu - napisala je ona na jednoj od fotografija sa Iskrom, koja joj, kako je ranije umela da kaže, daje najlepšu emociju.

- Otkad sam je rodila sebi sam i mlađa i lepša i nasmejanija. Ona je tinejdžerka i ne voli da pričam o njoj. Mogu samo da kažem da se uz decu najslađe smeje i da me je Iskra naučila da ne brinem unapred i budem nonšalantnija i opuštenija.

 

Komentari (0)

Loading