Celebrity News

Blagosloveno stanje joj lepo stoji: Dragana Mićalović pokazala trudnički stomak (FOTO)

Trudna Dragana Mićalović! Naslov je koji se može videti u medijima, a među publikom zbog toga je, bar na par sekundi, zavladala neverica.

Blagosloveno stanje joj lepo stoji: Dragana Mićalović pokazala trudnički stomak (FOTO)

Glumica, koja karijeru gradi postepeno, bez pomoći sestre Sobode Mićalović i zeta VojinaĆetkovića, sve je iznenadila objavom na “Instagramu” sa trudničkim stomakom u prvom planu. Budući da najavljuje premijeru, a i da je mnogo puta do sada isticala da su joj studije i karijera na prvom mestu, te da sa udajom i majčinstvom ne želi da žuri, potez talentovane dramske umetnice sve je iznenadio.

Pročitajte: KONAČNO UHVAĆENI: Srce Dragane Mićalović osvojio OVAJ poznati glumac (FOTO)

Instagram

 

Svega par sekundi kasnije, a zahvaljujući heštegu, doznalo se međutim da Mićalovićeva nije zaista trudna, već da je reč o kostimu za potrebe snimanja serije “Igra sudbine”. U popularnoj telenoveli ona tumači Unu Hristić, koja čeka dete.

Pročitajte: Dragana Mićalović otkriva: Slobodu pitam za mišljenje, ali moja je poslednja!

Instagram

 

Trudna Dragana Mićalović ili bar ideja o tome da bi mogla da bude, raznežila je one koji rado prate njene objave na društvenim mrežama, a mnogi su prokomentarisali da će joj jednoga dana kada zaista bude u drugom stanju trudnoća lepo stajati.

 

Komentari (0)

Loading