Celebrity News

Zavirite na slavlje malene Nikolete: Evo kakvo su rođendansko iznenađenje svojoj mezimici priredili Nikolina i Saša Kapor (FOTO)

Ćerka Nikoline i Saše Kapora, Nikoleta napunila je krajem novembra 2 godine, a ponosni roditelji tek nedavno priredili su joj zabavu sa pamćenje.

Zavirite na slavlje malene Nikolete: Evo kakvo su rođendansko iznenađenje svojoj mezimici priredili Nikolina i Saša Kapor (FOTO)

Estradni par, koji ove godine obeležava osam godina od sklapanja braka, i ima i sina Nikolaja, u jednoj prestoničkoj igraonici  organizovao je proslavu za svoju plavokosu princezu.

Pročitajte: Mamina prva ljubav i očeva mala kopija: Upoznajte preslatkog Nikolaja, sina Saše i Nikoline Kapor (FOTO)

Instagram

 

Dok je Saša bio zadužen za ketering, dekoracijom se pozabavila Nikolina, a bajkoviti ukrasi, baloni i vatromet nikoga nisu ostavili ravnodušnim, ponajmanje slavljenicu, koja je netremice posmatrala tortu na tri sprata, čokoladne voziće i mede.

Pročitajte: Zavirite u kuhinju Saše i Nikoline Kapor: Recept za doručak koji poznati par obožava!

Instagram

 

Čitavog dana ponosni brat je bio uz nju, a roditelji nisu propustili da najlepši dan svoje mezimice podele sa publikom.

-Ti si u naše živote unela posebnu čaroliju, najčistiju iskru ljubavi. Tvoja dobrota je za mene nestvarna. Tvoji zagrljaji su nešto najdivnije što sam ikada osetila, jer ti si princeza nekog drugog sveta, nekog drugog univerzuma. Srećan ti rođendanko čarobnice moja draga- napisala je ispod objave na “Instagramu” sa ćerkom pevačica, dok je njen suprug kratko dodao da je Nikoleta njegov smisao života.

Pročitajte: Nikolina OTVORENO PRIZNALA da je prošla kroz BRAČNU KRIZU, a sada je PROGOVORILA šta je za nju NAJBOLNIJA STVAR!

Instagram

 

Ćerka Nikoline i Saše Kapora za svoj drugi rođendan dobila je sve poklone koje je poželela, a pevač i pevačica nju i brata planiraju da iznenade i novogodišnjim paketićima.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading