Celebrity News

Ćerka Đorđa Balaševića otkriva TAJNU: Šta piše u pismu koje je kantautor ostavio porodici PRE SMRTI

Pismo Đorđa Balaševića koje je kantautor ostavio u amanet porodici misterija je za javnost.

Ćerka Đorđa Balaševića otkriva TAJNU: Šta piše u pismu koje je kantautor ostavio porodici PRE SMRTI

Porodica Đorđa Balaševića gostovala je nedavno u emisiji "TV lica kao sav normalan svet" i otkrila je do sada nepoznate detalje iz života pokojnog kantautora. Naime, kako je ćerka Đorđa Balaševića istakla, njen otac ostavio je jedno pismo, čiji je sadržaj čuvan u tajnosti.

Pismo Đorđa Balaševića krije tajne

Pismo Đorđa Balaševića, u elektronskom obliku, ne prestaje da intrigira javnost, a po svemu sudeći neće biti obelodanjeno. Jelena Balašević otkrila je kada je ono nastalo.

- S obzirom na to da je Đole gledao na život s puno humora, on je prošlog novembra napisao nama jedno pismo, tj. mejl. Mi smo se družili tada i viđali svaki dan. Želeo je da nešto bude zapisano. Ne mislim ja nigde da idem, govorio je - rekla je Jelena u pomenutoj emisiji.

Pročitajte: Porodica Đoleta Balaševića je BAHATA, PROGONI njegove fanove? Skandalozne optužbe na račun umetnikovih najbližih

ATA Images

 

Takođe, ona se dotakla teme autorstva i objasnila da porodično poštuju želje pokojnog Balaševića.

- To nije bio spisak zahteva, već kao Kiplingova pesma. Neće biti nikad objavljena, jer je to nešto između njega i nas. Kad sam to dobila, nisam želela da čitam. Sve nas je pripremio na to. Jedna od poruka je bila kako da se ponašamo kad plotun bljuvotina krene na njegovu porodicu, govorio je kako da se odnosimo prema njegovom autorstvu. Mi samo to sprovodimo, kao čoveku koji nam je ispunjavao sve želje- dodala je ćerka Đorđa Balaševića, prenosi "Kurir" .

Podsetimo, Đorđe Balašević preminuo je iznenada 19. februara u 67. godini.

Komentari (0)

Loading