Celebrity News

Jedan DETALJ ZABRINJAVA! Fotografije sa Severininog i Igorovog venčanja najavile su idilu, ali evo šta je istina

Venčanje Severine i Igora Kojića definitivno je bilo događaj godine te 2015. Bračni par Kojić imao je bajkovit prvi ples, o venčanici Severine Kojić pričalo se danima, a u prestižnom beogradskom restoranu okupila se srpska elita. Pa ipak, ništa od toga nije bila senzacija dana, već su svi pričali o idiličnim odnosima članova Severinine i Igorove porodice.

Jedan DETALJ ZABRINJAVA! Fotografije sa Severininog i Igorovog venčanja najavile su idilu, ali evo šta je istina

Prošlo je već šest godina, od kada su Igor i Severina Kojić pred više od 600 zvanica iz Srbije i Hrvatske izgovorili sudbonosno "da". Iako su pre nekoliko meseci i zvanično okončali svoj brak, fotografije sa njihovog venčanja najavljivale su bajku, onu koja se obično završava sa: "I živeli su srećno do kraja života...".

Ipak, nije sve kao što izgleda, a dokaz tome su i fotografije koje su nastale tog 22. novembra 2015. godine. Pored bajkovite dekoracije, savršeno stilizovanih gostiju i prelepih mladenaca, posebnu pažnju privukle su fotografije prvog plesa bračnog para Kojić, kojima su se u nekom trenutku pridružili Igorov otac Dragan Kojić Keba i Severinina majka Ana. 

Robert Gaspart

 

Venčanje Severine i Igora Kojića najavljivalo je upravo tim plesom, tokom koga je mlađi Kojić plesao sa svojom taštom, a stariji s ljubavlju gledao snahu Severinu, najavljivao je početak idiličnih odnosa porodica Vučković i Kojić, a šta se zaista desilo.

Pročitajte: KRAJ BRAKA! Severina se ZVANIČNO RAZVELA od Igora Kojića

Robert Gaspart

 

Šest godina kasnije, Igor i Severina i zvanično su potpisali razvod. Mada se u medijima može pročitati da je Ana Vučković navijala da njihov brak pobedi poteškoće i njena ćerka ostane uz Igora, ona se ovim povodom nije oglašavala.

Robert Gaspart

 

Međutim, Severinini odnosi sa porodicom Kojić, čini se, nisu ostali u okviru suzdržanosti. Iako su Dragan i Olja Kojić odlučili da javno ne komentarišu odnos svog sina i njegove, sada već bivše supruge, Severina je jednom prilikom na društvenoj mreži "Instagram" iznela svoje mišljenje o bivšem svekru i svekrvi:

- Generalni pokrovitelji mog braka, iz pouzdanih šumskih izvora. Dosta ako Boga znate - napisao je Igor, a Severina je odgovorila tadašnjem suprugu i spomenula svekra i svekrvu:

Pročitajte: Igorovo prvo oglašavanje nakon potvrde razvoda od Severine - OVO će je baš zaboleti (FOTO)

Robert Gaspart

 

 

 - Molim te izuzmi me iz ovog, pokrovitelji su Olja i Dragan - napisala je tada, a da li se u međuvremenu nešto promenilo i da li je pevačica izgladila odnose sa porodicom Kojić, čije prezime više ne nosi, javnosti je potpuno nepoznato.

Komentari (0)

Loading