Celebrity News

NIKADA NEMATE PRILIKE DA GA VIDITE: Ko je muž Marije Savić Stamenić i zašto ga KRIJE od javnosti?

Suprug Marije Savić Stamenić potpuna je misterija za javnost.

NIKADA NEMATE PRILIKE DA GA VIDITE: Ko je muž Marije Savić Stamenić i zašto ga KRIJE od javnosti?

Voditeljka Marija Savić Stamenić, koju publika gleda u jutarnjem programu na TV “Prva” , ima mnoštvo obožavatelja, koji prate svaki njen korak na društvenim mrežama. Osim britkog jezika i profesionalnih sposobnosti, voditeljku krasi i vanserijska lepota, koja mnoge ostavlja bez daha. Zbog toga, svi su se zapitali koje me ona svoje srce podredila i ko ga je zarobio nepovratno.

Budući da nije do sada komentarisala svoj ljubavni život, zapitali smo se ko je njen partner.

- U braku sam 13 godina, imam dvoje dece. Vuk ima 12, a Lena 9 godina. Oni su smisao mog života. Sve što radim, radim za njih - rekla je ona svojevremeno

Suprug Marije Savić Stamenić enigma je za domaću javnost, budući da ga voditeljka nikad ne eksponira na društvenim mrežama. Razlozi za to nisu poznati, već se tek naslućuje da Marija želi da sačuva svoju privatnost isključivo za sebe, te ne želi da bilo ko kvari njenu idilu.

Pročitajte: OVAKVU JE RETKO VIĐAMO - Voditeljka jutarnjeg programa se potpuno opustila na plaži, a svi komentarišu JEDNO (FOTO)

 

 

Ono što je takođe poznato, jeste da voditeljka rođena u Trebinju, upravo voli da boravi u Beogradu zbog svoje porodice, o čemu je jednom prilikom govorila.

- Zavolela sam Beograd, to je divan grad, sigurno najlepši za mene, trenutno. Ali, opet, kada dođem kod mame i tate kući, tamo se osećam ušuškano i stvarno dobro. Naravno, ovde je moja porodica, moja deca, moj suprug, volim da boravim u Beogradu. Ali, poseban je osećaj kad odem u moju Hercegovinu. Ništa nije uporedivo sa tim - rekla je Marija Savić Stamenić, prenose mediji.

Posmatrajući voditeljkin osmeh, kao i dobro raspoloženje koje vlada u studiju kada vodi emisiju, stiče se utisak da je Marija na emotivnom planu potpuno ispunjena, a sudeći da njen suprug nije javna ličnost, nije osetila potrebu da ga predstavi publici.

Komentari (0)

Loading