Celebrity News

SPOJILI SE POSLE RAZVODA: Šta se desilo pa su Sanja Marinković i njen bivši muž Aleksandar PONOVO ZAJEDNO

Sanja Marinković i Aleksandar Uhrin pre nekoliko meseci i zvanično su stavili tačku na svoj brak. Iako se ljubav vremenom ugasila, Sanja i Aleksandar, prema njenim rečima, ostali su jedno drugom veliki prijatelji i podrška. Međutim, sticajem okolnosti ponovo su ujedinjeni.

SPOJILI SE POSLE RAZVODA: Šta se desilo pa su Sanja Marinković i njen bivši muž Aleksandar PONOVO ZAJEDNO

Sin Sanje Marinković i Aleksandra Uhrina suočio se sa razvodom roditelja u najosetljivijim godinama, a kako je sada u pubertetu, Sanja Marinković otkiva da sa bivšim suprugom zajedničkim snagama radi, kako bi sina izvela na pravi put.

- Aleksandar i ja se trudimo da u godinama puberteta našeg sina obavimo najvažniju roditeljsku dužnost, da od jednog adolescenta napravimo zrelu ličnost i pomognemo mu da postane pametan i odgovoran muškarac. Nije lako jer je uticaj društva i okoline veliki, ali se trudimo da bar utičemo na sadržaj koji će da mu okupira misli. Odličan je đak, ima ambicije kada je reč o obrazovanju, tako da za sad nije izašlo na loše - iskrena je voditeljka u intervjuu za "Gloriju".

Pročitajte: "OTKAKO JE U PUBERTETU, BORBA NE PRESTAJE" - Evo kako izgleda SIN Sanje Marinković i kako voditeljka danas opisuje njihov odnos (FOTO)

Sanja Marinković i Aleksandar Uhrin ponovo su zajedno, ali ne kao bračni partneri, već kao roditelji četrnaestogodišnjeg Strahinje, na čijem vaspitanju i sazrevanju posvećeno rade.

Komentari (1)

Loading
Milos

12:53 06.12.2021

Sad cemo slusa ti u njenoj emisiji da li postoji ljubav nakon razvoda. Ona svaki problem u privatnom zivotu pretoci u glavnu temu njene emisije.