Celebrity News

"IMA SNAGU MUŠKARCA, OPČINIO ME JE": Lidija Vukićević progovorila o OVOM GLUMCU u kojeg je godinama zaljubljena (FOTO)

Autor: | 05/12/2021

Glumica Lidija Vukićević otkrila je svoju dugogodišnju tihu patnju.

"IMA SNAGU MUŠKARCA, OPČINIO ME JE": Lidija Vukićević progovorila o OVOM GLUMCU u kojeg je godinama zaljubljena (FOTO)

Nije samo mladolikost koju nekom velikom tajnom postiže ono po čemu je prepoznatljiva glumica Lidija Vukićević (59), već su i njena iskrenost i strastvenost s kojima je ulazila u sve vrste odnosa uvek bili prepoznati kao jedan od njenih posebnih kvaliteta. Lidija danas krije svoju emotivnu vezu iako tvrdi da je u njoj srećna, ali kako ova aktuelna tako i sve prethodne bile su okarakterisane takvom vrstom pristupa. Svojevremeno je glumica iznenadila javnost i otkrila da je svoja osećanja godinama usmeravala u neočekivanom pravcu, nažalost i nedostižnom jer se radilo o muškarcu koji je udaljen hiljadama kilometara, ali strastvenost kojom je opisivala tu ljubav vredna je podsećanja.

Naime, Lidija je godinama čeznula za poznatim glumcem Alenom Delonom koji je danas u dubokoj starosti, ali koji je nekada slovio za velikog zavodnika i čoveka za kojim su uzdisali milioni žena. Očigledno, njegovom šarmu nije odolela ni Lidija koja je izjavila da je Francuz dugo bio njena tiha patnja.

Pročitajte: Odgajila je džentlmene! Šta sinovi Lidije Vukićević misle o njenoj vezi sa dosta mlađim dečkom?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by alendelon (@alendelon146)

- Ima snagu muškarca i snagu ličnosti. Alen je imao nešto žestoko u sebi. On me je opčinio svim - priznala je ranije glumica svoju veliku neostvarenu ljubav i dodala da su je oduvek privlačili takvi tipovi muškaraca, dok nikada nije videla nešto posebno u klasičnoj privlačnosti glumaca poput Breda Pita ili Džordža Klunija.

Komentari (0)

Loading