Celebrity News

Arkanova vanbračna ćerka Sofija PROGOVORILA o odnosu sa Cecom Ražnatović: Ovo je šokiralo sve! (FOTO)

Autor: | 05/12/2021

Sofija Ražnatović otvoreno je govorila o odnosu sa folk pevačicom.

Arkanova vanbračna ćerka Sofija PROGOVORILA o odnosu sa Cecom Ražnatović: Ovo je šokiralo sve! (FOTO)

Sve je već poznato o njegovim naslednicima Veljku i Anastasiji koje je dobio sa pevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović (48), ali nekadašnji komandant Srpske dobrovoljačke garde Željko Ražnatović Arkan imao je i vanbračnu decu, od kojih su neka ranije govorila u javnosti. Stoga je pre nekoliko godina priliku da se obrati medijima imala Sofija Ražnatović (43), ćerka koju je Arkan dobio sa socijalnom radnicom koja je o njemu vodila računa u belgijskom zatvoru. Ona se pojavila na njegovom pomenu na Novom groblju pre nepunih pet godina i tom prilikom ispričala detalje njenog odnosa sa ocem, ali i sa njegovom suprugom Cecom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

- On i dalje živi u meni. Svaki dan pomislim na njega i za mene je ovo najteži dan u životu. Živim daleko i nisam dugo dolazila u Srbiju, ali mi je drago što sam danas ispoštovala svog roditelja. Puno mi je bilo srce kad sam videla sve njegove prijatelje koje je voleo - rekla je tada Sofija, koja već dugo živi u Belgiji i koja i ne govori najbolje srpski jezik, pa se sa familijom iz Srbije sporazumeva na engleskom.

- Za mene je bio najbolji čovek na svetu! Bio je pažljiv prema deci, posebno prema meni. Svako bi poželeo da ima takvog roditelja. Sećam se da se ljutio kad sam se kući kasno vraćala iz provoda. Znao je da me izgrdi. Znam da je bio poznat, cenjen i popularan, ali prema deci je bio posebno osetljiv. Oduvek je želeo da budemo jedna velika i složna familija. Živeo je za nas. Insistirao je na tome da se poštujemo i da pomažemo jedni drugima - ispričala je Sofija koja pamti da se poslednji put sa ocem čula nekoliko dana pred njegovo ubistvo.

Pročitajte: Konačno otkriveno: Evo šta Arkanova prva žena Natalija zaista misli o Ceci

printscreen

 

- Želeo je da mi sredi dokumenta da bih dobila srpski pasoš. Razgovarali smo o tome nekoliko dana pre tragičnog događaja - navela je Sofija koja je za Cecu Ražnatović imala samo reči hvale.

- Cecu veoma cenim i poštujem, ona je za mene jaka žena. S obzirom na to da ne živim ovde, ne znam da li se nešto loše priča, ali ja nemam problem s njom i nikad ga nisam imala. Slažem se sa celom familijom Ražnatović i sve ih volim. Sa Cecom se neretko čujem i volim da slušam njene pesme - poručila je Arkanova ćerka.

Komentari (0)

Loading