Celebrity News

Tikina udovica Jelena organizovala pomen slavnom glumcu, svi pričaju o njihovoj deci! Pogledajte kako su se držali Vera i Arsenije (FOTO)

Udovica Tihomira Arsića uz pratnju ćerke Vere i sina Arsenija, pojavila se u Narodnom pozorištu gde je bilo organizovan događaj u znak sećanja na njenog pokojnog muža i legendarnog umetnika.

Tikina udovica Jelena organizovala pomen slavnom glumcu, svi pričaju o njihovoj deci! Pogledajte kako su se držali Vera i Arsenije (FOTO)

Uskoro se navršava godinu dana od smrti umetnika Tihomira Arsića, koji je preminuo 7. decembra 2020. godine nakon borbe sa opakom i podmuklom bolešću. U njegovu čast na sceni "Raša Plaović" u Narodnom pozorištu u Beogradu, bio je organizovan događaj kako bi se njegove kolege i porodica prisetili njegovog života i stvaralaštva.

Udovica Tihomira Arsića, balerina Jelena Arsić pojavila se u podne na pomenutom mestu sa decom, još uvek nema od velikog gubitka kakav je gubitak njenog voljenog supruga. Prvak drame ostavio je neizbrisiv trag u životima mnoštva ljudi, najviše u srcima neutešne porodice.

Pročitajte: Sličnost je neverovatna - Iako su im majke različite, sestre Arsić su prava kopija oca Tihomira (FOTO)

Boško Karanović

 

Svi prisutni su primetili koliko je Jelena hrabra i jaka, budući da se dobro držala tokom potresnih govora rediteljke Ivane Vujić Kominac, glumaca Lepomira Ivkovića, Ivane Žigon, Ivana Isailovića, pisca Žarka Jokanović i filmskog reditelja Aleksandara Mandića.

Ona se nije razdvajala od ćerke Vere i sin Arsenija, te ih je čvrsto držala za ruku, dok je trajala projekcija filma o životu njegog supruga, Tihomira Arsića, u znak sećanja na neke od njegovih antologijskih uloga.

Komentari (0)

Loading